Wie is de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt?

Hoe de oud-profvoetballer de roddelbladen heel wat voet met nieuws op relatievlak, was het gisteren weer raak. Met de intentie een verfrissende wandeling te maken onder het genot van een heerlijk lentezonnetje, leken alle ogen gericht te zijn op Dirk Kuijt met niemand minder dan zijn 29-jarige vriendin Kate Ruinemans. Of de freelancer, die een paar jaar geleden werkte als evenementen- en projectmanager voor de Dirk Kuijt Foundation, al eerder in de smaak vil, is niet bekend.

Hoewel Dirk Kuijt en zijn Kate het lang geheim hebben weten te houden, werden de twee voor het eerst samen gespot door het weekblad Weekend met als gevolg heel wat ophef, verwarring en vragen bij menig voetbalfans.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Weekblad Weekend (@weekbladweekend)

Onlangs werd er in de media bekend gemaakt dat Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw Gertrude een punt zetten achter hun zeventien jarige huwelijk, waar ze samen vier kinderen aan over hielden. Doordat er weinig werd vrijgegeven door het management van Kuijt over de situatie en de scheiding, vragen mensen om opheldering. Had Kuijt een affaire met Kate Ruinemans in zijn relatie met Gertrude? Of niet?

Had Dirk Kuijt een affaire met Kate Ruinemans?

Hoe er heel wat onrust ontstond rond de situatie van Dirk Kuijt met zijn nieuwe vriendin en zijn ex-vrouw Gertrude, ontkrachten wij alle roddels per direct. Op de vraag of de oud-voetballer vreemd zou zijn gegaan is het antwoord: nee. Ondanks de sappige verhalen van de media, leken de twee al enige tijd uit elkaar te zijn en sloeg de vonk tussen Kuijt en Ruinemans pas later over. Door de commotie rondom te scheiding wilde de Kuijt zijn nieuwe relatie buiten beeld houden om ervoor te zorgen dat de kinderen niet de dupe zouden worden van alle roddelverhalen. Hoe het kersverse stel hier bijna in slaagde, waren de roddelpersfotografen de twee toch te slim af.