Luxe loft in hartje Amsterdam te koop op Funda

Zoals je van een woning in deze prijsklasse kan verwachten is dit een behoorlijk ruim huis. Deze luxe loft is in totaal 240 vierkanten meter, genoeg leefruimte dus in het centrum van onze hoofdstad.

Wanneer je de algemene ingang van het huis binnenloopt, vind je aan de rechterkant een gigantisch ruime en imposante keuken. De hele familie (en meer) kan hier aan tafel schuiven. Naast de eettafel is een ruimte aanrecht en achter in de keuken heb je het fornuis en alle keuken apparatuur.

luxe loft

De keuken geeft ook toegang tot een Frans balkon en een terras van zes vierkante meter. Dit is een ideale plek om lekker te barbecueën met je vrienden. Daarnaast grenst hier ook de bijkeuken aan, die je kunt gebruiken voor extra bergruimte. luxe loft

Aan de voorkant van dit huis begeeft zich de riante woonkamer. Hier heb je dezelfde ramen als in de keuken. Hierdoor is het huis goed verlicht en heb je een prachtig uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Je ziet hier ook dat deze luxe loft er van binnen modern en strak uitziet. Dat komt omdat het nog niet lang geleden is gerenoveerd. Bij de renovatie is er veel gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten en metalen. Dit geeft de woning een industriële en moderne sfeer. Maar een ouderwetse open haard is intact gebleven om er een tijdens de koudere dagen een sfeervolle avond mee te maken.
luxe loft

Op de tweede verdieping van de luxe woning heb je de slaapkamer en de badkamer waarbij niet zuinig is gedaan met marmer. Deze liggen allebei in dezelfde open ruimte. Daartussen ligt de kleedruimten met twee kasten vol opbergruimte en een bankje om je om te kleden.

Daarnaast bevindt zich de werkruimte en de sportruimte, waar je een roeimachine en een crosstrainer kunt vinden. Geen overbodige luxe in deze tijd.

Check hieronder meer foto’s van een van de fraaiste woningen van Amsterdam op Funda:

luxe loft Amsterdam Funda te koop

luxe loft Amsterdam Funda te koop

industriële inrichting woning te koop Amsterdam

marmeren badkamer

Wanneer je nog even naar wil doorzoeken naar je droomhuis, dan hebben wij nog een Funda miljoenenvilla en om je hart nog sneller te laten kloppen hebben we een enorm loft in een cacaobonen branderij.