Exclusieve Funda villa te koop in Warmond

Dat deze Funda villa gelegen in Warmond een absolute plek verdiend op het lijstje van de meest exclusieve optrekjes gelegen in Zuid-Holland. Daar hoeven wij niet lang over na te denken. Dit miljoenen optrekje staat voor het ‘buitengewoon wonen’. Ook beschikt het over de nodige luxe die je niet onopgemerkt zal blijven. Hoe de woning een ontwerp is van de bekende architect uit Noordwijk Van Manen. Echter is dit niet het enige unieke aan deze woning.

miljoenevilla warmond

Door zijn prominente ligging en zijn vorm is de villa in Warmond een echte eyecatcher in de omgeving. Hoe je zomers heerlijk kunt varen richting het groene Hollandse plassengebied, is er voor de sportievelingen ook wat wils. In de omgeving van Warmond zijn de watersport accomodaties om de hoek. Hier kun je hier een dag samen met je vrienden of familie jezelf helemaal uitleven op een wakeboard.

Een Indoor zwembad, bioscoop én complete fitness studio

Hoewel de Funda villa gelegen in Warmond je zal verbazen in de perfectie van het ontwerp, is de luxe waar de woning over beschikt ook niet onder stoelen of banken te steken. Door de extra’s en de enorme ruimte die van binnen nog beter is op te merken dan van buiten is dit een absoluut pareltje.

Funda Warmond

Funda Warmond

Bij binnenkomst van de €5,9 miljoenenvilla word je meteen voorgesteld aan de ruime leefruimte, gekenmerkt door haar prachtige donker belegde tegels. Met een moderne keuken die beschikt over ingebouwde apparaten, vier ruime slaapkamers, prachtige houten schuifdeuren die je van de ene naar de andere kant van de woning begeleiden, een immense inloopkast en een luxe badkamer met ligbad en stortdouche gelegen aan de master bedroom, is er aan ruimte in ieder geval geen gebrek.

Funda Warmond

Funda Warmond

En als kers op de taart mogen we de verdieping onder het maaiveld natuurlijk niet vergeten. Deze verdieping is rijk van een groot luxe verwarmd zwembad, een complete fitness studio, een stoomcabine en een privé bioscoop. Met een grondstuk van 1.981 vierkante meter groot en een fantastische, kindvriendelijke open tuin die je via de zijdeuren van de woning kunt betreden, is het inplannen van een bezichtiging voor deze woning het absoluut waard.

Wil je meer details zien van de Funda parel gelegen in Warmond? Bekijk dan de afbeeldingen hieronder: