De luxe villa van Henk de Vries

Henk de Vries is de oprichter van The Bulldog, een coffeeshopketen die uit is gegroeid tot veel meer dan dat. Zo kan je het merk tegenkomen als café, souvenirwinkel en hotel. De Vries heeft goed zaken kunnen doen, want hij heeft in Amsterdam flink wat locaties die niet alleen door de lokale bevolking, maar ook door toeristen regelmatig worden bezocht.

Met het welverdiende geld is hij in een prachtige woning gaan wonen, die hij heeft laten inrichten door een ontzettend bekende architect. En dat is niet alles: de luxe villa beschikt zelfs over een thuisbioscoop.

henk de vries woning van buitenaf

De villa telt in totaal 640 vierkante meter woonruimte, maar dat is niet eens zo indrukwekkend vergeleken het perceel dat je erbij krijgt: maar liefst 3.130 vierkante meter. Je komt het terrein op via één van de twee toegangspoorten, vanuit daar rijd je een prachtig stuk grond op, omringt met veel natuur. Wanneer de garagepoort open gaat, zie je dat er veel meer ruimte is dan voor één bolide: in totaal passen er zes auto’s in de garage. De garage bevindt zich in het souterrain van de woning, vanuit daar loop je de woning ook gelijk in. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om vanuit de garage met de trap naar de hal te gaan, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Deze woning beschikt namelijk zelfs over een lift.

Vanuit de lift loop je de enorm luxe hal door naar de woonkamer. Hier is het design zo gemaakt, dat het lijkt alsof buiten en binnen één geheel zijn. Dat komt door prachtige natuurstenen en ramen die enorm veel licht binnenlaten. De woning is volledig ontworpen door Monique Des Bouvrie in Des Bouvrie stijl, dus er zullen geen witte elementen ontbreken in de woning. Verder biedt de woning trouwens nog drie slaapkamers, twee badkamers, een privébioscoop en een binnen zwembad.

zwembad

De vraagprijs van de luxe villa

Je krijgt ontzettend veel luxe voor het geld, maar je moet het wel maar hebben. De directeur van The Bulldog heeft zijn villa te koop gezet voor het astronomische bedrag van € 3.300.000. Daarvoor krijg je dan wel écht een compleet huis waar je helemaal niks meer aan hoeft te doen en waar je met een gerust hart met heel veel vrienden kan chillen.

Check hieronder meer foto’s van de luxe villa:

slaapkamer

woonkamer henk de vries