Voces

Het plot van Voces is voor een horrorfilm niet bijster origineel. Toch zullen we, als we de trailer moeten geloven, behoorlijk wat vaak gaan schrikken van de film. In de nieuwe horror neemt een stel samen met hun jonge zoon hun intrek in een nieuw huis. Ja, je voelt hem al aankomen: hun huis blijkt te worden geteisterd door bovennatuurlijke krachten.

Eric, het zoontje, hoort als eerste vreemde stemmen. Vervolgens sterft hij op mysterieuze wijze. Reden voor zijn ouders om vervreemd van elkaar te raken, maar ook om een onderzoek te starten naar hetgeen er in hun huis leeft. Ze schakelen een bovennatuurlijke expert in en stuiten al gauw op verontrustende dingen. Vanaf 27 november staat de film nieuw op Netflix.

IMDb-score: 6.9

 

The Call

Het plot van Call is tamelijk bizar. De kans is dan dus ook groot dat deze film behoorlijk onder je huid gaat kruipen. Als we de trailer moeten geloven is Call in elk geval geen doorsnee misdaadfilm / horrorfilm. De film gaat over twee jonge vrouwen die via een mysterieuze telefoon met elkaar in gesprek komen. Wat blijkt? Eén van de twee bevindt zich twintig jaar in het verleden.

Wat blijkt nog meer? Eén van de twee is een seriemoordenaar. Met andere woorden: in deze film is niets wat het lijkt. Ook Call staat vanaf 27 november nieuw op Netflix.

IMDb-score: 9.0

 

Veel nieuwe kerstfilms op Netflix

De aanvang van Kerst duurt nog ongeveer een maand. Dat is reden voor Netflix om veel nieuwe films toe te voegen die over kerst gaan. De één vindt ze te zoetsappig, de ander vindt zo’n kerstfilm op z’n tijd juist wel vermakelijk. Deze week verschijnen onder andere Christmas with the Kranks en The Christmas Chronicles 2. 

Lijken die films jou toch iets te saai? Dan schreven wij recent ook al over FatmanIn deze film speelt Mel Gibson een doorgewinterde en ijskoude kerstman. Wanneer iemand de kerstman probeert te vermoorden, slaat de kerstman dubbel zo hard terug.