Luxe miljoenenvilla aan de Vecht staat te koop op Funda

Na het zien van wat dit riante optrekje van CoolCat-oprichter Roland Kahn allemaal te bieden heeft, zal je zelfs na het bekijken van de prijskaart overwegen een bod te plaatsen op deze Utrechtse luxe miljoenenvilla die te koop staat in het Maarssen aan de Vecht.

miljoenenvilla aan de vecht

In alle rust kunnen genieten van de stilte en de betovering van de groene omgeving. Wie wil dat nou niet? Na het aanschaffen van deze luxe villa kun jij zeggen dat je eigenaar bent van een optrekje aan het water met eigen aanlegsteiger, waar je zomers kunt relaxen van tochtjes over het water met je beste vrienden.

miljoenenvilla aan de vecht

Naast dat je zomers in alle rust kunt bijkomen van het drukke leven, mogen we het onwerkelijke uitzicht waarvan de bewoners van deze bijzondere villa dagelijks kunnen genieten natuurlijk niet vergeten. Hoe heerlijk is het idee om op te staan met een bakje koffie, naar buiten te lopen in je badjas en te kunnen genieten van de ochtenddauw aan één van de mooiste rivieren van Nederland?

Roland Kahn miljoenenvilla

Naast de verbluffende omgeving is de locatie niet het enige wat deze villa één van de mooiste woonhuizen maakt van Maarssen aan de Vecht. Met een geheel eigen stijl en het gebruik van natuurlijke materialen mogen we de ontwerper belonen met een applausje. Hoewel de hoge ramen een eyecatcher zijn, mogen de unieke houten schuifdeuren en de brug die je vanuit de tuin leidt naar de voordeur niet onopgemerkt blijven.

miljoenenvilla aan de vecht

Aan ruimte en oppervlakte in ieder geval geen gebrek. De miljoenenvilla heeft namelijk een woonoppervlakte van 788 vierkante meter. De villa is rijk aan 10 kamers, waarvan 6 slaapkamers en 5 badkamers. Genoeg ruimte om te overwegen al je vrienden te laten intrekken.

Eigen wellness met binnenzwembad

Van een prachtig uitzicht, tot aan een aanbod kamers waar je een heel elftal in kwijt kan. De villa die hier te zien is heeft het allemaal. Heb jij er altijd al van gedroomd een poolparty te geven of gewoon relaxed baantjes te trekken in je eigen binnenzwembad? Dat kan ook in stijl.

Roland Kahn miljoenenvilla

De miljoenenvilla van Roland Kahn biedt namelijk een wellness gedeelte aan waar je ‘u’ tegen zal zeggen. Met een inpandig zwembad, een sauna en een fitnessruimte kunnen we vast en zeker wel wennen aan deze luxe extraatjes.

Wat kost de luxe miljoenenvilla van Roland Kahn?

Een tuin gelegen aan het water met eigen aanlegsteiger, een luxe wellness en een ruim aanbod aan bad- en slaapkamers; hoeveel mag deze villa aan de Straatweg 176 in Maarssen kosten? Na het kapot gooien van je spaarvarken moet je uitkomen op een bedrag van maar liefs 2.925.000 euro.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning op Funda:

miljoenenvilla aan de vecht

Roland Kahn miljoenenvilla

Roland Kahn miljoenenvilla