News of the World

In News of the World is Tom Hanks in de hoofdrol te zien als Jefferson Kyle Kidd. In het Amerika omtrent 1870 reist Kidd van stad naar stad om daar nieuwsberichten voor te lezen aan de bevolking, waarvan niet iedereen al kan lezen. Tijdens zijn zwerftochten ontmoet hij het jonge meisje Johanna: zij werd vroeger ontvoerd door indianen.

Wanneer het blijkt dat haar familieleden nog in leven zijn, besluit Kidd om er alles aan te doen om Johanna te herenigen met haar oom en tante. Zoals de meeste Tom Hanks-films is News of the World ontroerend en actievol tegelijkertijd. Kidds missie lukt namelijk niet zonder slag of stoot. Zal het hem lukken Johanna in veiligheid te brengen? Vanaf woensdag 10 februari staat de film nieuw op Netflix en krijgen we een antwoord op die vraag.

 

Red Dot

De nieuwe thriller Red Dot belooft ongelofelijk spannend te gaan worden. In deze winterse thriller besluit een stel af te reizen naar het Noorden van Scandinavië. Wat een romantische kampeervakantie hoort te worden, mondt al gauw uit in een strijd voor hun leven.

Tijdens één van de avonden blijkt namelijk dat ze vanuit het niets onder schot worden gehouden door een onbekende schutter. Dat zien ze aan de ‘red dot’, het rode stipje wat in actiefilms kenmerkend is voor snipers. Vrezend voor hun leven besluit het stel de wildernis in te vluchten. Zullen ze het overleven? En wie heeft op ze gemunt? Vanaf donderdag 11 februari staat Red Dot nieuw op Netflix.

 

Homeland seizoen 8

Al zeven seizoenen lang hebben we kunnen genieten van Carrie en de gestoorde taferelen waarbij zij betrokken raakte in Homeland. Denk aan een aanslag in Berlijn die ze moest verijdelen en de ‘American soldier who has turned’ waar de eerste seizoenen over gingen.

Met seizoen 8 komt de spannende serie ten einde. Ditmaal wordt Carrie er, na maanden gevangenschap, zelf van beschuldigd dat ze is overgestapt naar de vijand. Kan ze Saul overtuigen dat ze nog aan de kant van de CIA staat? Vanaf 12 februari staan de laatste afleveringen nieuw op Netflix en krijgen we het antwoord op die vraag.