Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zijn uit elkaar

Het is bijna onmogelijk dat je nog niet hebt meegekregen wat er precies gebeurd is tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine (Jorik Scholten). Velen van ons zullen de verschrikkelijke beelden van de mishandeling ook wel gezien hebben. We hebben sindsdien niks over de situatie gehoord vanuit de kant van Jaimie, maar afgelopen week bracht zij hier verandering in.

 

In de talkshow Sophie en Khalid besloot ze een boekje open te doen over de situatie. Hieruit bleek dat de rapper wel iets vaker met zijn handjes liet wapperen dan dat de buitenwereld eigenlijk al wist.

Maak kennis met advocate Kim Beumer

Naast het verhaal van Jaimie tijdens de talkshow, viel ons nog iets op. Naast haar zat haar steun er toeverlaat; advocate Kim Beumer. Over deze schone dame wilden wij graag nog wat meer weten dus we gingen op onderzoek uit.

Kim Beumer werkt al zeventien jaar in de sector van advocatuur. Vijftien jaar geleden startte ze haar eigen advocatenkantoor in Zuid-Holland genaamd Beumer Advocaten en Mediators. De droom van advocate worden had ze al vanaf jonge leeftijd, op haar twaalfde wist ze namelijk al dat dit haar roeping was. Als ondernemer weet ze wel van durven en doorzetten, zo is ze ook zo succesvol geworden in het vak.

Naast het zijn van een succesvolle advocate, zijn we ook heel erg te spreken over haar looks. Haar schoonheid heeft ze ook voor een groot deel te danken aan haar prachtige blonde haren. Ondanks haar serieuze kant, is ze ook niet bang om deze schoonheid te delen op Instagram.

Hieronder een aantal foto’s van Kim Beumer:

Ook haar cliënt Jaimie Vaes weet onze aandacht constant te trekken met haar foto’s. Wederom trekt ze onze aandacht op Instagram met een volledig doorschijnende jurk.