Zijn Jaimie Vaes en Lil Kleine officieel uit elkaar?

Het incident vond plaats in februari, met alle gevolgen voor Jorrik Scholten sindsdien. Zijn samenwerking met Sony werd per direct stopgezet, hij werd gearresteerd en kreeg zelfs een contactverbod opgelegd. Hij lijkt ook in geldnood te zijn, want hij moest zijn grachtenpand in Amsterdam te koop zetten. Ook heeft vrijwel heel bekend Nederland zich uitgesproken over de situatie. Lil Kleine mag de behandeling van de mishandelingszaak echter wel in vrijheid afwachten, zonder – zoals gezegd – contact op te nemen met zijn ex-verloofde.

 

De artiest plaatste onlangs een excuusvideo, waar Jaimie Vaes niet over te spreken was. Hij richtte zich namelijk totaal niet tot Jaimie in de video. Ze zei zelfs dat “de excuses alleen in het belang van zijn carriΓ¨re waren”. Het lijkt dus Γ©cht over en uit te zijn tussen de twee.

Jaimie is weer op Instagram

Na eventjes ‘off the Gram’ te zijn geweest, plaatst Jaimie weer regelmatig foto’s van haarzelf op Instagram. Onder vrijwel iedere foto zijn veel reacties te zien, van zowel fans, vriendinnen als andere bekende Nederlanders. Hieruit kunnen we opmerken dat er veel steun voor haar is en dat ze hopelijk weer wat beter in haar vel zit.

Gisteren plaatste ze een nieuwe foto waarop ze haar afgetrainde figuur showt. Het meest opvallende is zonder enige twijfel de jurk die ze draagt. Het is een volledig doorschijnende jurk, dus de contouren van het lichaam zijn goed te zien.

Zie hieronder de foto (en meer) van de Instagram van Jaimie: