Lil Kleine grachtenpand te koop: de kans is groot

De reputatie van Lil Kleine is in professioneel opzicht van een potig voetstuk gevallen. En dat zou financieel de nodige pijn opleveren. Mogelijk liep die huishouding al een tijdje niet lekker. Maar al helemaal nu, sinds alles en iedereen met zakelijk verstand niet meer met de artiestennaam van Jorik Scholten geassocieerd wil worden.

 

Enig perspectief biedt de verkoop van zijn grachtenpand – en die staat te koop, zinspeelde Patty Brard bij Shownieuws. Onderzoek van RTL nieuws liep vast, maar één versprekende makelaar lijkt dit gegeven te bevestigen. Het medium belde tweemaal met het makelaarskantoor dat zich bij de aanschaf van het grachtenpand van Lil Kleine moeide, destijds in 2019.

Ingewijden kiezen (uiteindelijk) om te zwijgen

Het eerste gesprek: daar werd de verkoop bevestigd. Toen er naar de prijs gevraagd werd door het medium, verbrak men direct de lijn… Om vervolgens in het tweede telefoontje – met een andere medewerker – te corrigeren; dat het om een pand aan de overkant van de Amsterdamse Prinsengracht gaat. Het management liep de vragen hierover onbeantwoord. Geen communicatie is ook communicatie, zullen wij maar zeggen.

Grachtenpand Lil Kleine mogelijk te koop voor 3,4 miljoen euro

De oorspronkelijke aankoopprijs van het pand zou neerkomen op 2,35 miljoen euro. Aangezien de prijs steeg met 27 procent sinds dat Lil Kleine de woning kocht, is het grachtenpand nu mogelijk zelfs 3 miljoen euro waard. Het medium deed ook navraag bij Leslie de Ruiter van Christie’s International Real Estate over de daadwerkelijke waarde. Daaruit blijkt dat, mede door de flinke verbouwing, het grachtenpand van Lil kleine verkocht kan worden voor niet minder dan 3,4 miljoen euro.

Als de informatie klopt, dan kan Jorik wellicht toch een leuke villa kopen binnenkort. We gokken dan wel op iets als eindbestemming: platteland.