Woning met zeven verdiepingen staat te koop in Nijmegen

Het huis staat dus in Nijmegen. Het is een royale split-level eengezinswoning. Dat houdt in dat de hoogte van een vloer in een kamer niet overal gelijk is. Dat kan soms heel onhandig zijn, maar je kan het ook in je voordeel gebruiken. Het huis heeft namelijk in deze staat maar liefst zeven verdiepingen, een zonnige achtertuin op het zuid-westen gelegen en een eigen parkeerplaats waar gemakkelijke twee grote auto’s op kunnen staan. Ook heb je na de aankoop beschikking over een balkon aan beide zijdes, een riante serre én een dakterras.

woning nijmegen te koop

Op level vier is de bijzondere badkamer te vinden. De badkamer is namelijk in Gaudí-stijl en is voorzien van een whirlpool, douche, tweede toilet en een vaste wastafel. De ontwerper van deze ruimte heeft waarschijnlijk veel gekeken naar het ‘Park Guëll’-huis van Gaudí in Barcelona. De badkamer heeft zoveel mozaïeksteentjes, dat je haast zou denken dat Gaudí ‘m zelf ingericht heeft.

badkamer woning nijmegen te koop funda

Wat is de vraagprijs op Funda?

Het huis staat nog te koop op Funda. Voor deze split-woning wordt een verkoopprijs gevraagd van maar liefst 350.000 euro. Het huis is 131 vierkante meter en komt met een riante tuin. Ook is het huis gunstig gelegen in een kindervriendelijke woonomgeving. Er is een winkelcentrum slechts vijf minuten verwijderd van het huis en het Recreatiegebied “De Berendonck” is op loopafstand bereikbaar. Kortom: het is wel degelijk een woning met mogelijkheden.

tuin met vijver te koop

Bekijk ook deze Funda parel met een verrassende m2 vraagprijs in Groningen.