Woning in Leek staat te koop

De prachtige woning bevindt zich in de buurt Buitengebied ten noorden van Zevenhuizen in de plaats Leek, Groningen. De villa grenst aan een rustige weg en ligt aan het water. Hij is volledig vrijstaand met een enorme oppervlakte aan tuin. Dit perceel neemt om precies te zijn 5.460 vierkante meter in beslag. Daarnaast is de woning nog voorzien van 74 zonnepanelen, een vijver en een eigen oprijlaan. De woning ligt vijftien minuten verwijderd van de levendige stad Groningen.

Tuin

Naast de ruimte om de villa heen, heeft de woning zelf ook heel wat te bieden. Met een oppervlakte van 500 vierkante meter is het van alle gemakken voorzien. Het heeft vloerverwarming, zeven slaapkamers, een sauna en ga zo maar door. De woning bestaat uit drie verdiepingen.

Om te beginnen met de begane grond. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een royale hal met trapopgang. Verder bestaat de begane grond uit een woonkamer van 68 vierkante meter, voorzien van een houtkachel en keuken met kookeiland. Daarnaast bevinden er zich twee slaapkamers op deze verdieping, waarvan één voorzien is van een naastgelegen badkamer. Deze badkamer beschikt over een dubbele inloopdouche, een whirlpool en een sauna!

woonkamer

Wat is de totale vraagprijs op Funda?

Via de trapopgang kom je bij de eerste verdieping. Deze beschikt over vier slaapkamers, waarvan één beschikt over een eigen badkamer en een dakterras. Ook heeft de woning nog een ruime zolder. Via hier is het ook mogelijk om bij het dakterras te komen. Ook beschikt de zolder over een berging. De vraagprijs van het huis staat op 1.575.000 euro.

woning leek te koop Funda goedkoop

Word jij helemaal warm van dit soort prachtige Funda parels? Bekijk dan de miljoenenvilla gelegen in Almere.