Een riante villa in Almere staat te koop

Alleen al aan de buitenkant is de villa een plaatje. Het is gebouwd in een groene omgeving en daardoor is het een combinatie van het moderne huis en de natuur om heerlijk tot rust te kunnen komen. De villa is recentelijk gemoderniseerd en is daarom van alle gemakken voorzien. De villa heeft een perceel van maar liefst 2.250 m2 en ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk.

funda-villa-almere

Op de begane grond kom je binnen in een zeer ruime entree. Je kijkt direct tegen de glazen deuren aan die leiden naar de ruime woonkamer. Via deze entree kan je ook naar de kantoorruimte gaan. Als je dus door de glazen duren loopt, kom je terecht in de ruime woonkamer. Deze beschikt over een drietal dubbele deuren die naar buiten slaan om daarmee de riante tuin te betreden. De woonkamer is ruim genoeg en zo handig ingedeeld dat er ook tegelijkertijd een eetgelegenheid gecreëerd kan worden.

Er zijn in de woonkamer nog een stel glazen deuren, dezelfde als bij het entree. Alleen nu leiden deze deuren naar de moderne keuken. De keuken is voorzien van een mat-zwarte look aan de kastjes met een marmeren keukenblad. Het creëert een erg strakke sfeer.

funda-villa-almere

De eerste verdieping beschikt over drie grote slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime badkuip, een splinternieuwe douche, een wastafel en een grote spiegel. Ook is er op de eerste verdieping een zeer ruime inloopkast te vinden.

Op de tweede verdieping zijn er twee grote ruimtes over. Een van de twee ruimtes kan dienen als waskamer en heeft hier ook de juiste aansluitingen voor. Ondanks dat zou deze ruimte ook kunnen dienen als een extra slaapkamer. De andere ruimte is nu omgetoverd tot een privé sportschool, maar kan ook dienen als een extra slaapkamer.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Zoals net al gezegd is het huis helaas verkocht onder voorbehoud. Waarvoor de moderne villa uiteindelijk is verkocht, is onduidelijk. De villa stond op Funda in ieder geval te koop voor 1.650.000 euro.

Check hieronder meer foto’s van de moderne villa op Funda:

funda-villa-almere funda-villa-almere funda-villa-almere funda-villa-almere