Welke films en series verschijnen deze week op netflix?

Deze week gaan we terug in de tijd naar Berlijn net na de Tweede Wereldoorlog met de serie The Defeated en nemen we een tripje naar Afrika met de film The Man of God. Beide verschijnen deze week op Netflix.

The Defeated seizoen 1

In de serie The Defeated vertrekt de Amerikaanse politieagent Max McLaughlin vanuit New York naar Berlijn. Het is de zomer van 1946, net na de Tweede Wereldoorlog. Max is daar om de Duitse politie te helpen alles weer in orde te krijgen en zijn verdwenen broer Moritz te zoeken. Samen met Detective Elsie Garten probeert Max McLaughlin de crimineel Angel Maker te vinden. Daarnaast moet hij op de vrouw van zijn baas letten, Claire Franklin. Ondertussen stuurt Moritz brieven naar zijn broer met hints, wat ervoor zorgt dat Max de achtervolging inzet. Deze thriller serie houdt je aandacht acht afleveringen onafgebroken vast.

Het eerste seizoen van The Defeated is vanaf vrijdag 15 april te zien op Netflix.

 

The Man of God

In de Afrikaanse Netflix Original The Man of God probeert Samuel Obalolu zo ver weg mogelijk van zijn opvoeding te komen. Zijn vader is een strenge predikant en Samuel wil niets liever dan zijn eigen leven leiden. Toch loopt dat allemaal niet zoals hij had gehoopt. Na een roeping eindigt hij toch weer bij de kerk, met een vrouw waar hij niet van houdt en dingen uit zijn verleden die de kop op steken. Uiteindelijk komt hij zelfs in een politieonderzoek terecht.

De film The Man of God verschijnt op zaterdag 16 april op Netflix.