Kledingtips voor gespierde mannen

Het is niet altijd makkelijk om te shoppen als je wat breder bent. Eerder schreven wij al over de beste kledingtips voor kleine mannen en nu zijn onze gespierde heren aan de beurt. Wij hebben de beste kledingtips voor gespierde mannen even goed op een rijtje weten te zetten.

Fit van je broek

De fit van je broek is heel belangrijk. Wij raden het dragen van een skinny jeans erg af. Het beste is om een slim, regular of straight fit te gaan. Dit geeft je benen meer ruimte en zo kom je niet over als een blok beton. Je kan hierin veel variëren dus er zijn genoeg broeken om te kiezen.

elegante chino

Chino

zwart €249 Shop nu

 

Geen strakke kleding

Te strakke kleding zorgt ervoor dat je spieren nadrukkelijk worden geaccentueerd. Tenzij je dus wilt dat iedereen het goed kan zien, is dit een no-go. Het beste is om wat lossere fits te nemen. Je gespierde lichaam wordt niet helemaal uitgepuild maar ondanks die wijdere fit ziet iedereen echt wel dat jij goed fit bent. Maak je daar maar geen zorgen over.

Draag dus losse T-shirts, bij voorkeur zelfs oversized:

wit T-shirt kopen

T-shirt

Wit €18,95 Shop nu
T-shirt zwart

T-shirt

Zwart €50 Shop nu

Verticale strepen

Bij verticale strepen accentueer je de lengte. Bij horizontale strepen de breedte, dat wil je natuurlijk voorkomen. Omdat je al breed genoeg bent willen we dit niet nóg meer benadrukken. Verticaal gestreepte T-shirts en zelfs jeans of pantalons zijn dan ook erg aan te raden. Probeer wel te doseren en draag niet je gehele outfit met strepen.

kledingtips voor gespierde mannen
Foto Instagram: Erik Forsgren

Geen lage (V-)hals

Bij een te lage hals komen je borstspieren erg naar voren. Een diep uitgesneden hals die je vaak bij mannen die heel graag hun chest willen showen. Draag vooral een hogere hals als je niet wilt dat je cup te hard naar buiten treedt. En nog een laatste tip: laat die overdreven tanktops in de kast liggen.

Heb je eindelijk je outfit bij elkaar gescoord, dan kun je meteen checken of je fit voldoet aan deze eisen. Want met deze kledingtips vinden vrouwen jou woest aantrekkelijk.