Kledingtips voor mannen, van vrouwen

Met welke kleding kom jij het meest overtuigend over bij de vrouwen? Met behulp van hun mening selecteerden wij voor jullie de beste kledingtips. Zo verhoog jij jouw aantrekkingskracht en lig je beter in de smaak bij vrouwen:

 

1. Een klok om je pols

De beste manier om je outfit helemaal compleet te maken, is met een klassiek accessoire. Hoe je het ook wendt of keert, het horloge is het meest gedragen accessoire van de man. Kies wel nauwkeurig je uurwerk uit. Er zijn talloze soorten en modellen. Het is dus van belang dat jij jouw horloge ook afstemt op de rest van je outfit. Zolang je er niet een uitkiest met talloze toeters en bellen eraan, zit je goed.

meller watch staal mannelijk

Horloge

Staal €75 (afgeprijsd) Shop nu

2. Leren jassen zorgen voor extra mannelijkheid

Dat een leren jas een klassieker is in de garderobe van de man, dat moge duidelijk zijn. Ze zijn tijdloos, veelzijdig en geven elke outfit een rauw randje. Bovendien komen leren jassen voor in verschillende modellen. Een racer jacket, biker jacket, western jacket, noem maar op. Ga voor jouw favoriete model en ben de man.

3. Opgerolde mouwen

Tegenwoordig maakt het steeds minder uit wat je draagt, maar meer de manier hoe jebepaalde kledingstukken draagt. Als je een overhemd of een longsleeve T-shirt draagt, dan zit je altijd wel goed. Althans, dat zou je denken. Een onjuiste fit kan funest zijn voor jouw voorkomen. Echter kan jij jouw looks ook upgraden door simpele kleine aanpassingen. Rol je mouwen op tot net voorbij je ellebogen. Als dit gepaard gaat met een breed stel mannelijke onderarmen, dan zal jij de vrouwen gek maken. Eén van de lichaamsdelen die vrouwen – verrassend genoeg – aantrekkelijk vinden. Mocht jij nog extra je moeite willen doen, check dan eens de acht spieren die vrouwen graag zien.

4. Joggingbroek

Als je denkt dat een grijze joggingbroek niet aantrekkelijk kan zijn, dan heb je het mis. Veel vrouwen zien een goed passende jogger echt als een ‘guilty pleasure’. De reden dat dit aantrekkelijk wordt gevonden heeft te maken met de wederzijdse werking tussen man en vrouw. Wat zijn jouw gedachten van een vrouw in een strakke sportlegging? Precies. Vrouwen vinden het ook belangrijk dat een man een goed passende broek draagt, zelfs als het een sportbroek is. Als daar dan een stel mooie billen in zitten, is dat een bonus. We houden allemaal van mooie billen, ongeacht het geslacht. Dus mannen, draag je broeken met trots (maar wel afgestemd op de gelegenheid).

sweatpants mannelijk vinden vrouwen mooi kleding

Cuffed Sweatpants

Grijs €139 Shop nu

5. Goed uitgeruste jeans

Veel kledingtips zijn vaak erg voor de hand liggend, maar toch enorm belangrijk. Dit aspect wordt het snelst vergeten en verwaarloosd. De combinatie van well-fitted jeans en een clean paar sneakers is goud waard. Als jij je best doet met allerlei verschillende accessoires terwijl je jeans niet goed past, zal alle aandacht uitgaan naar die ‘lelijke broek’ van je. De belangrijkste tip voor al jouw broeken: kijk naar jouw lichaamsbouw.

6. Classy Knitwear

Veel vrouwen voelen zich erg aangetrokken tot de coltrui, een kledingstuk dat tegenwoordig erg populair is. Let er wel op dat deze goed past en niet te oversized is. Ook kan een vrouw snel afknappen op de hygiëne. De aantrekkingskracht van een mooie trui, raakt verloren als het kledingstuk te vaak uit je kast wordt gehaald. Varieer dus met je kleding en blijf niet eentonig. Alles om ervoor te zorgen dat je die woeste aantrekkelijkheid behoudt.

kleding vrouwen mooi tips mannen

Classy knitwear

grijs €209 Shop nu

Natuurlijk is jouw kleding een belangrijk aspect van jouw voorkomen. Wel dien jij in je oren te knopen dat er veel meer bij komt kijken. Met deze stappen maak je altijd een goede eerste indruk.