De juiste heren accessoires voor de winter

Ringen, flat caps en vlinderstrikken zijn allemaal onmisbare accessoires voor de stijlvolle man. Maar wat zijn nou de beste accessoires voor in de winter? Wij zetten drie items op een rij die perfecte cadeaus voor de feestdagen zijn, maar die ook in het nieuwe jaar de nodige investering meer dan waard zijn.

1. Leren handschoenen

Handschoenen dragen we niet alleen tegen de kou. In de koude maanden zijn het ook onmisbare stijlvolle accessoires voor in de winter. Wollen handschoenen komen altijd van pas. Wil jij echter goedverzorgd voor de dag komen, ga dan voor een model van leer. Donkerbruine of zwarte handschoenen staan perfect bij je winter outfit en geven je een mannelijke uitstraling.

accessoires voor mannen
Foto via: Instagram @niklinio

2. Een stijlvolle muts

Koude oren zijn we liever kwijt dan rijk in hartje winter. De juiste muts is dan ook van groot belang. Gebruik jij hem vooral in je vrije tijd en in de weekenden, dan kun je er één kiezen met een sportieve look. Een merknaam of opvallende kleuren geven jouw winterlook in zo’n geval een upgrade. Draag je hem ook van en naar werk, ga dan voor een rustigere kleur. Zorg ervoor dat deze bij de rest van je outfit en dan in het bijzonder je jas en schoenen past.

 

3. Een warme sjaal

Jouw winteroutfit is niet compleet zonder de juiste, stijlvolle sjaal. In combinatie met één van de stijlvolle lange jassen tilt deze sjaal jouw look tot een groter geheel. Je kunt volledig zelf bepalen hoe je hem draagt: dichtgeknoopt, of juist open. Ga voor een zwarte, blauwe of grijze voor zakelijke gelegenheden. In je vrije tijd kun je kiezen voor een exemplaar in een fellere kleur, of één met een motief zoals ruiten.

accessoires voor mannen
Foto via: Instagram @dp_style

De juiste muts, handschoenen en sjaal zijn in de winter niet de enige accessoires die essentieel zijn voor mannen. Zo schreven wij eerder al over de tofste ringen trends.