De bekende cabaretier

De inmiddels 66-jarige Youp van ’t Hek is een ware legende geworden voor velen onder ons. Hij maakte niet alleen het nummer ‘Flappie’ waarmee hij razend bekend werd, ook zijn voorstellingen werden massaal bezocht.

De cabaretier is niet meer weg te denken uit de wereld van cabaretiers. Helaas doet Youp dit jaar wel de allerlaatste keer de oudejaarsconference, dat hij al velen jaren met veel plezier deed en waar heel Nederland met smacht op zat te wachten. Maar wat heeft deze cabaretier verdiend en wat is nu het vermogen van de grappenmaker? Wij hebben het haarfijn voor je uitgezocht.

Het vermogen van Youp van ’t Hek

Youp van ’t Hek woont al een geruime tijd samen met zijn vrouw Debby Petters. Ze wonen in een gekocht huis in Amsterdam. Van ’t Hek heeft een geschat vermogen van 10 miljoen euro. Dat is flink, maar relatief redelijk weinig, moeten we het baseren op de naamsbekendheid en de concurrentie van Youp. Daarbij is nog niet Youp zijn Amsterdamse grachtenpand bij gerekend, want dat heeft Youp ook wel wat geld gekost.

Vermogen Youp van 't Hek

Een tijdschrift heeft zijn vermogen een tijd geleden geschat op 8 miljoen euro. Dat vond Youp van ’t Hek beschamend. Of hoe hij het zou zeggen: “Mijn vermogen werd zo ridicuul laag ingeschat dat ik sinds het verschijnen van het artikel met een vuilniszak over mijn hoofd door Amsterdam-Zuid en de hoofdstedelijke grachtengordel loop. Ik ben de loser van de rijken.”

Met humor én satire

Dat Youp altijd wel de humor van verschillende dingen kan inzien, wordt daarmee wel erg duidelijk. Hij is een waar icoon voor veel Nederlanders en dat begrijpen wij maar al te goed. Vergeet dus absoluut ook niet te kijken naar de allerlaatste oudejaarsconference die Youp van ’t Hek op 31 december gaat geven. Wat lachen, gieren en brullen is gegarandeerd bij deze man.