Ringen trends voor mannen

Dacht jij dat ringen alleen voor vrouwen bedoeld zijn, dan heb je niet goed opgelet. In het straatbeeld zie je ze steeds meer opduiken bij mannen.

Ze vormen een goede toevoeging aan je stijl, mits het goed gecombineerd is met je outfit en andere accessoires. Dit zijn de ringen trends voor mannen om je te helpen bij jouw keuze voor een nieuwe ring.

1. Stalen ring zonder patroon

Een stalen ring verschilt nogal van de zegelring of de zilveren ring. De ring geeft een stoere look en draagt bij aan een stoer karakter. Oftewel: onder de ringen trends voor mannen is dit het model dat je vooral moet combineren met een casual look. De ring is wat groter maar heeft geen groot blingbling gehalte. Daardoor is hij geschikt voor mannen die nog wat onervaren zijn met ringen dragen.

2. Sterling zilveren ring met patroon

Onder de ringen trends voor mannen kun je met dit model ringen alle kanten op. Doordat de ring een patroon heeft, is elke ring natuurlijk uniek. Je kunt kiezen voor patronen die wat meer in het oog springen of juist een patroon dat subtiel maar wel sprekend is. Kies bijvoorbeeld een gevlochten patroon, één met blokjes of één waarin een dier terugkomt. Het ligt er allemaal aan wat jij mooi vindt om toe te voegen aan je look.

ringen trends voor mannen
Foto via: Instagram @_alexstorm

3. Klassieke zilveren ring

Dit is een veelvoorkomend model. Hierdoor is de kans groot dat je deze ring om je heen ziet bij mannen in je omgeving of beroemdheden. Een zilveren ring heeft een tijdloos design en juist door de simpelheid ervan, gaat hij met elke outfit samen. Zoek jij een nette en mooie ring om jouw outfit af te maken, dan is een klassieke zilveren ring een goede keuze.

4. Zegelring

De zegelring staat symbool voor macht, klasse en invloed. Hij dus zeker niet voor elke man weggelegd. Vaak refereert het symbool op je zegelring naar je familie, maar bijvoorbeeld een vereniging of school kan ook voorkomen op je ring. De ring duikt steeds meer op. Ook als jij geen prominente familie hebt, kan het nog steeds een manier zijn om je zelfverzekerdheid uit te dragen.

 

Nu je de ringen trends voor mannen weet, moet je ook nog weten hoe je ze het beste draagt. Wij vertelden je eerder al hoe je als man een ring draagt.