De whiskykaraf die gelijk opvalt

Whisky drinken kan op veel verschillende manieren met verschillende smaken. Er is hele dure whisky of juist lekkere voordelige. Die kun je dan lang laten staan en opdrinken op het juiste moment opdrinken. Of je neemt regelmatig ’s avonds een glaasje gewoon voor de lekker. Nu kun je met deze karaf het whisky drinken een heel stuk spannender maken. Hij heeft de vorm van een AK-47 en je kan er flink wat whisky in kwijt. Bij een speciale whisky hoort ook een speciale whisky karaf, die er zomaar uit zou kunnen zien als een aanvalsgeweer. Hij staat te koop op Bol.com en voor een gepaste prijs heb jij je whiskykaraf thuis.

whiskykaraf

Niet alleen de karaf

Als je deze whiskykaraf wel ziet zitten en besluit te bestellen, hoort er natuurlijk wel een gepaste manier van drinken bij. Je krijgt er namelijk vier glazen bij die volledig in de stijl van de karaf zijn. Uit een geweer komen kogels en uit een whiskykaraf komt whisky. Wat is er dan voor betere manier dan de glazen in de stijl van kogels te maken? De whiskyglazen die je erbij krijgt hebben inderdaad een kogel verwerkt in het design, waardoor het echt lijkt alsof het glas beschoten is met whisky. De karaf zelf komt overigens met een afsluitbare deksel en is gemaakt van borosilicaatglas. Dat is sterk en gaat lang mee.

whiskykaraf

Whisky op talloze manieren

Er zijn inmiddels talloze manieren om je whisky te bewaren en te drinken. Het aanbod in verschillende whisky’s is bovendien enorm. In de meest comfortabele stoel van het huis met misschien wel een sigaartje erbij geniet je er het best van. Kies je favoriete soort uit en ga er goed voor zitten. Schenk het al dan niet uit je whiskykaraf op de juiste manier en genieten maar. Met deze whiskykaraf maak jij vast en zeker indruk.