De PS5 krijgt een flinke update

Het Engelse Truly Exquisite is niet vies van kostbare projecten. Vandaar dat hun veelvoudige aanbod aan ‘alledaagse’ objecten voorzien van een gouden laag. Van de nieuwste iPhone tot diverse petten en van sneakers naar elektrische auto’s. Yup, elektrische auto’s. Waarom ook niet? Maar dus ook de gloednieuwe PS5, die nog niet eens uit is. Maar zij hebben er al blijkbaar een aantal te pakken weten te krijgen. En hebben ze er 24 karaat goud omheen geïmplementeerd.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

PS5 1 PS5

24 karaat gouden Playstation 5

Aan dat alles zit natuurlijk wel een stevig prijskaartje aan verbonden. Voor een 24k Apple Watch betaal je bij hun al gauw €2.400 euro. Dus reken maar uit hoeveel ze ongeveer voor de PS5 gaan vragen. Het is niet bepaald voor iedereen weggeld. Eerste instantie vanwege de ongetwijfeld hoge prijs, maar er zouden er ook maar 100 stuks van gemaakt worden. Dus wil je echt pronken in je huiskamer met een glimmende PS5, moet je er rap bij zijn. En goed in de slappe was zitten. Omdat ‘ie nog niet beschikbaar is heb je nog wel even de tijd om wat centen bij elkaar te sprokkelen. Zorg wel dat je nog wat geld overhoudt, want de PlayStation 5 games gaan ook iets duurder worden dan die van de voorgaande console(s).

 

Meer dan alleen goud

Het is de bedoeling dat de Playstation 5 door het bedrijf onder handen wordt genomen en er een 24 karaat vergulde versie zal worden gemaakt. Maar alleen daar blijft het niet bij. Ook gaan ze hetzelfde proces doorlopen maar dan met platinum en 18 karaat rosé-goud. Uiteraard worden de controllers en headset eveneens in hetzelfde thema verkocht. Je kunt ‘m nog niet bestellen. Eerst maar eens wachten tot Sony de Playstation 5 op de markt gooit, maar je kunt je wel alvast registeren en tonen dat je een geïnteresseerde koper bent. Doe dat hier. Zodra er meer informatie vrij komt – denk aan pre-orders – word je meteen ingelicht.