Hoe vraag je: Wat zijn we nu van elkaar?

Je hebt iemand ontmoet, en wil graag een relatie, superleuk. Maar hoe pak je dit nou aan? Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de ander hetzelfde voelt als jij. Wij helpen je een handje. Zo voer je het wat-zijn-we-nu-van-elkaar gesprek.

 

Bereid je voor op alle scenario’s

Voelt de ander hetzelfde als jij en wil diegene ook graag met jou een relatie? Heerlijk. Alle zorgen zijn weg en jullie zijn officieel een stelletje. Een beter gevoel dan dat bestaat er bijna niet.

wat zijn we nu van elkaar daten

Maar er is ook een kans dat de persoon waar je mee datet nee zegt, om wat voor reden dan ook. Zorg er dan wel voor dat je voorbereid bent op een eventuele teleurstelling en dat je weet wat je zelf wil. Wil je het contact volledig verbreken? Of wil je deze persoon nog blijven zien? Hoe dan ook: zet jezelf op de eerste plek.

Zorg ervoor dat je de tijd neemt

Het is belangrijk dat je de tijd neemt voor dit gesprek. Het is niet iets wat je even tussen neus en lippen door zegt, dus neem er uitgebreid de tijd voor. Hebben jullie haast om op tijd te komen, dan kan je beter even wat langer wachten. Zorg er voor dat je op een plek ben waar je je op je gemak voelt. Zo maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk.

Recht door zee

Wees zo duidelijk en direct mogelijk. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en weet je zeker dat jullie er hetzelfde over denken. Je hebt vast al geprobeerd om subtiele hints te geven, maar in werkelijkheid pakt je date deze natuurlijk nooit op. Zorg er daarom gewoon voor dat je zegt dat je daadwerkelijk een volgende stap wil nemen in jullie relatie. Vertel daar ook bij waarom je een relatie wil.

Misschien nu niet meteen, maar de meeste mannen willen wel de ware ontmoeten. Er zijn verschillende tekenen waaraan te zien is dat jouw partner geschikt is voor een langere relatie. Je moet natuurlijk ook de tekenen herkennen wanneer een vrouw géén relatiemateriaal is.