Wat moet je doen als je alleen bent op Valentijnsdag?

Je ziet al die kleffe stelletjes bij elkaar kruipen op deze dag en je krijgt al buikpijn als je er naar kijkt. Jij bent de eeuwige single man en je omarmt dat volledig. Echter wil jij misschien ook wel wat doen op de dag van de liefde, toch? Don’t worry, we’ve got your back. De onderstaande activiteiten kan jij ondernemen als je alleen bent op Valentijnsdag.

 1. Wees je eigen Valentijn

  Geen partner om voor te zorgen of om door verzorgd te worden? No problemo. Dan verzorg je toch gewoon lekker jezelf? Leef je uit en ga los in de supermarkt om thuis de lekkerste Jamie Oliver burger te bouwen met alles erop en eraan, neem ook meteen een sixpack mee van je favoriete bier. En als je hier te lui voor bent dan bestel je het gewoon. Cheers!

  Alleen op Valentijnsdag

 2. Wees creatief

  Of het een echte mannen hobby is waar jij de afgelopen periode geen tijd voor hebt gehad of die gigantische burger die je in elkaar gaat flansen, creatief bezig zijn kan stress verminderen en je geluksgevoel vergroten. Dus denk na over op welk strand je die kitesurfles gaat nemen of voor welke kookcursus je jezelf gaat opgeven en gebruik Valentijnsdag dit jaar voor een goede dosis creatieve zelfliefde.

 3. Hou alleen rekening met niemand minder dan: jezelf

  Maak gebruik van de voordelen van vrijgezel zijn en ga op Valentijnsdag precíes doen waar jíj zin in hebt. Heb je zin om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te gamen? Niemand die je tegenhoudt. Zin om de muur zwart te verven? Why not?

 4. Zorg dat je samen alleen bent

  Nodig die andere gezellige single vriend uit, plan met een groep maten een pokeravond of een online borrel. Steek die kaarsen aan en maak er zelf een feestje van, met precies die mensen waar jíj Valentijnsdag als happy single man fluitend mee door gaat komen.

 5. Neem Valentijnsdag niet te serieus

  Valentijnsdag is een commercieële ‘feestdag’ die enorm wordt gehyped. Het is eigenlijk ook gewoon just another day die je met een korreltje zout mag nemen. Dus maak het niet groter dan het is.

Blijf je het een lastig idee vinden om Valentijnsdag alleen door te brengen? Ontdek waarom single blijven juist voordelen met zich meebrengt.