Was het een goede eerste date of niet?

Allereerst is het belangrijk om even na te gaan hoe jij de eerste date vond gaan. Voelde je meteen een klik of liep het toch wat moeizamer dan gehoopt? Het kan natuurlijk zijn dat je al een kriebeltje voelt, maar het tegenovergestelde is ook nog steeds mogelijk. Als het je type niet is, of de date verliep niet zo lekker, moet je eerlijk tegen jezelf zijn. Dan is een tweede date voorstellen misschien niet zo’n goed idee. Als jij dat kriebeltje wel voelt en openstaat voor een twee date, ga er dan voor en vraag haar op een tweede date.

 

Natuurlijk kun jij heel enthousiast zijn over de eerste date. Maar heeft zij dezelfde gevoelens bij deze date? Dit kan je enorm aan het twijfelen maken, want we weten allemaal dat het lastig kan zijn om een vrouw goed in te schatten. Toch zijn er een aantal signalen die vrouwen af kunnen geven tijdens een eerste date, waaruit jij kunt opmaken of ze de date leuk vindt en open staat voor een tweede date. Je kunt bijvoorbeeld letten op aanrakingen, complimenten of hints naar een tweede date. Herken jij een van deze dingen uit jullie eerste date? Dan zit het waarschijnlijk wel goed. Je kunt haar dan met een gerust hart op een tweede date vragen. Toch zijn er ook tekenen dat je die tweede date kunt vergeten. Hou dan de eer aan jezelf en laat de tweede date aan je voorbij gaan.

Hoe en wanneer vraag je om een tweede date?

Laat dat hard to get spelen voor wat het is na een eerste date. Vrouwen houden niet van dit soort spelletjes (uitzonderingen daar gelaten). Die 3-dagen regel mag je dus echt vergeten.

hoe en wanneer om tweede date vragen voorstellen

Je kunt het meteen aan het einde van de eerste date vragen, maar op die manier hebben jullie beide geen tijd om de date even te laten bezinnen. Sommige mensen vinden het prettig om het even te verwerken. Doe dit dus alleen als je zeker weet dat jullie er beide helemaal voor open staan of als het op een of andere manier ter sprake komt.

Denk je liever nog even na? Neem dan afscheid en ga naar huis. Daar laat je de hele date even bezinnen. Vervolgens bedank je haar voor de leuke date op dezelfde dag of de volgende ochtend. Hierna kun je haar vragen voor een tweede date. Hou dit echter wel lekker luchtig en dring niet aan op het direct vastleggen van een datum als je merkt dat zij niet net zo enthousiast is als jij.

Wanneer je de tweede date hebt voorgesteld, kun jij de taak op je nemen om te organiseren wat jullie gaan doen. Probeer een van deze leuke activiteiten voor een tweede date.