Mensen die een PlayStation 5 willen kopen moeten geduld hebben

Nergens zijn ze te krijgen. Het hele internet afzoeken is kansloos. Zelfs op Marktplaats wordt de Playstation 5 niet aangeboden. Alle game liefhebbers zitten momenteel dus vol smacht te wachten totdat Sony weer nieuwe voorraden vrijgeeft. Helaas hebben wij niet al te goed nieuws voor jou en zal het nog wel een tijdje duren voordat we massaal kunnen gaan inkopen. Wil jij een Playstation 5 kopen? Dan moet je geduld hebben.

Waardoor zijn er PlayStation 5-voorraadproblemen?

Heb jij alle games, ben jij de trotse eigenaar van alle soorten PlayStations en staat alleen nog de PS5 niet bij jouw verzameling? Dan moet je helaas nog even wachten. Dat de vraag van de vijfde editie de pan uit schiet is wel duidelijk. Het zijn goede tijden voor AMD. De processoren en videokaarten vliegen over de toonbank, dit is vooral terug te zien in de financiële cijfers.

Wil jij een PlayStation 5 kopen? Zo lang moet je nog minstens wachten

Over de inkomsten valt dus niet te klagen, het bedrijf boekt momenteel een mega-omzet. Er komt naast de mooie omzet-cijfers alleen één groot probleem aan het licht. Na de eerdere verpakkingsfout van de PlayStation 5 door Sony, kan de productie-afdeling van AMD de vraag niet aan. Hierdoor is er een tekort aan microprocessoren en videokaarten, welke je terugvindt in de PS5. Dit heeft Lisa Su (CEO van AMD) bekendgemaakt gedurende een financiële briefing.

Wanneer kunnen we een nieuwe voorraad van de PS5 verwachten?

Echter heeft Su wel bekendgemaakt dat er momenteel gewerkt wordt aan een oplossing. AMD is namelijk hard bezig met het opzetten van nieuwe productielijnen, waardoor de productiecapaciteit enorm kan stijgen met de hoop om aan de vraag naar hun producten te kunnen voldoen. Er wordt verwacht dat dit probleem in de tweede helft van 2021 opgelost is.

nieuwe voorraad PS5

Helaas voor de grote game liefhebbers moeten zij nog even wachten totdat de gewilde PlayStation 5 met een nieuwe voorraad komt. Uren blijven surfen op het internet zal je helaas niet geven wat je graag zou willen, alhoewel je niet volkomen kansloos bent. Ondanks de schaarste  komen er nog wel een aantal ladingen binnen. Blijf op je hoede en schrijf je bijvoorbeeld in bij webwinkels als Bol.com. Je krijgt dan op het moment dat ze verkrijgbaar zijn een seintje en wie weet heb jij hem straks te pakken.

Ben jij al een trotse eigenaar van de PlayStation 5? Zorg er dan voor dat jouw game plezier optimaal wordt benut met de bijbehoren specificaties van de DualSense controller.