Nieuwe verkoopdatum van de Playstation 5

Het enige wat wij willen voor de feestdagen is een PS5. We willen gewoon graag met de nieuwe vette games en de juiste Playstation 5-instellingen spelen om de nieuwe console uit te testen. Is dat te veel gevraagd? Nou, om toch nog een beetje hoop erin te houden, hebben wij een nieuwe verkoopdatum van de Playstation 5 zodat jij alsnog jezelf kan opsluiten als een kluizenaar in de koude wintermaanden. Bol.com komt met een oplossing om alsnog die wel gewilde PS5 te kopen zodat jij wat te doen hebt deze winter.

Bol.com laat via twitter weten dat zij een nieuwe verkoopdatum hebben voor de Playstation 5. Zij laten weten dat de tweede verkoop begin december gaat plaatsvinden. Net op tijd voor de feestdagen, maar je moet dus nog wel even wachten. Zorg er dus voor dat je dan helemaal klaar bent en dat je niet weer te laat komt.

Kansen om de PS5 alsnog kopen

Het is niet voor niks dat wij zeggen dat je alsnog op tijd moet zijn voor die actie van Bol.com, want de nieuwste console is nog steeds erg gewild. Coolblue had een actie waar iedereen zijn of haar schoen kon zetten om de PS5 te kunnen bestellen en kopen. Met deze actie had Coolblue bijna 80.000 schoenen die werden gezet, en zij hebben ‘maar’ 200 extra exemplaren om onder deze mensen te verdelen. Er gaan dus heel veel teleurgestelde gezichten zijn als die extra exemplaren worden verdeeld, en die gaan zeker in december naar Bol.com om de Sony Playstation 5 alsnog te kopen. Dus, wees alert!