De dochter van acteur Jude Law is een plaatje

Jude Law kennen we natuurlijk allemaal van de wereldberoemde Captain Marvel en Fantastic Beast films. Dat de 48-jarige acteur geboren is met goede genen hoeven we natuurlijk niet onder stoelen of banken te steken, maar wist je ook dat hij een dochter heeft die sprekend op hem lijkt?

Jude Law The Holiday film
Jude Law in de film ‘The Holiday’

Maak kennis met Iris Law, de mega knappe dochter van acteur Jude Law.

Iris Law op Instagram

Dat de 20-jarige Iris genen heeft van haar moeder Sadie Frost is te zien, maar dat ze een dochter is van acteur Jude Law is echt niet te missen. De beeldschone brunette is geboren op 25 oktober 2000 in het Verenigd Koninkrijk.

De jongedame is nu al hard aan de weg aan het timmeren en heeft een hele lijst met toekomstdromen. Dat Iris net zo succesvol wil worden als haar vader, daar is geen twijfel over mogelijk.

Foto van Instagram Iris Law

De brunette is voornamelijk bezig met het opbouwen van een modellen carrière en dit gaat haar goed af. Ze verscheen voor het eerst in de Vogue in juli 2002, naast haar ouders en broer.

Iris had haar formele modellen debuut voor Illustrated people in 2015 en is verschillende keren verschenen in de Burberry Beauty-campagnes. Met haar stijlvolle outfits en luxe leventje blaast ze iedereen omver op haar Instagram pagina, van maar liefs 387 duizend volgers.

Hieronder een paar Instagram kiekjes van de knappe Iris:

Foto van Instagram Iris Law
Iris Law Instagram dochter jude law
Foto via Instagram Iris Law
Iris Law Instagram dochter jude law
Foto via Instagram Iris Law