Stan Lee, een ode aan het creatieve brein

Waar de familie besloot de begrafenis – begrijpelijk als het is – in besloten kring te houden, kunnen liefhebbers dit weekend hun steun betuigen op een geheel andere wijze. Het Marvel-icoon overleed op 95-jarige leeftijd. Het succesverhaal van deze man begon in het jaar 1961, het jaartal waarin hij in samenwerking met auteur Jack Kirby The Fantastic Four op het witte doek toverde. De combinatie Lee & Kirby bleek een goude te zijn. Na het succes van The Fantastic Four besloten zij zich in dit genre te speciasliseren, de rest is geschiedenis. Ze bedachten een grote groep – tegenwoordig iconische – superhelden welke we vandaag de dag allemaal kennen. Denk aan de razend populaire Spider-Man, The Hulk en X-men. Nu zullen er dus een aantal van zijn beste films verzameld en vertoond worden tijdens het aankomend Marvel-films weekend bij Kinepolis. Een must-see voor de liefhebbers.

marvel films weekend MAN MAN

Marvel films weekend event bij Kinepolis

Een ode aan de man die ons zoveel plezier heeft gebracht kon niet uitblijven. Het is dan ook mooi dat we aankomend weekend op een bijzondere wijze de beste man hemzelf kunnen eren. Een aantal van zijn succesvolste films zullen op veel verschillende locaties te zien zijn, zodat dit speciale weekend voor iedereen toegankelijk is.

In Utrecht zullen er 6 films te bewonderen zijn. Zaterdag 24 november kan je naar Captain America: Civil War, Doctor Strange en Spider-Man: Homecoming. Op zondag 25 november staan Thor: Ragnarok, Black Panther en Avengers: Infinity War op het programma. Genoeg om naar uit te kijken dus. Bij Kinepolis Almere, Breda, Cinerama (Rotterdam), Den Bosch, Dordrecht, Enschede en Groningen kan je zaterdagavond genieten van Spiderman: Homecoming en zondagavond van Black Panther. De tickets voor deze films kosten slechts 7,50. Ze zullen allen te zien zijn in 2D. Informatie over tickets en tijden zijn te vinden op de website van Kinepolis Nederland.

marvel films weekend MAN MAN

Mocht je één van de films nog niet gezien hebben, dan kunnen wij ze zeker aanraden. Zo was Black Panther onlangs een geweldig succes. Met een score van 97% op Rotten Tomatoes en talloze lovende recensies van échte kenners, is deze film een ware hit. Wie zien we daar?