In de dating wereld zijn er allerlei termen waarvan je de meeste misschien niet eens kent. Zo ook dating abundance. De betekenis klinkt je wellicht wel bekend in de oren. Het betekent namelijk dat je de mogelijkheid hebt om iemand te ontmoeten en ermee te date waarmee je ook daadwerkelijk mee wilt date. Eigenlijk best wel logisch, maar toch is dat nog best wel lastig. Daarom geven datingexperts je antwoorden waarom het jou nog niet lukt.

Je denkt dat je geen date kan scoren

Het klinkt best voor de hand liggend, maar het is echt zo. Mannen die veel bezig zijn met hun dating-life worden dikwijls gezien als wanhopig. Het verbeteren van je skills wat betreft daten is op zich een goed idee, maar wanneer je hier in doordraaft wordt het nogal raar. Het wordt dan eerder een obsessie voor je, dat vrouwen niet bepaald aantrekkelijk vinden.

Ook is het zo dat mannen tegenwoordig niet de vrouwen ontmoeten die ze willen ontmoeten. Of ze beschikken niet over de vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Simpelweg omdat ze denken dat ze het niet kunnen. Velen denken bovendien dat het niet oké is om een vrouw te benaderen die je eigenlijk niet kent, maar wel wilt leren kennen. Of erger nog, dat het tonen van oprechte interesse een teken van wanhoop is. Waar deze gedachtegang precies vandaan komt is onduidelijk, maar volkomen onnodig. Het meisje van je dromen komt natuurlijk niet zomaar ‘gewoon’ aanwaaien. Je zult er enigszins moeite in moeten steken in plaats van af te wachten tot dat het zover is. Al gauw ben je dan 10 jaar verder en is die happy single fase allang voorbij.

Reden single zijn datingexperts MAN MAN

Je steekt er geen moeite in

Het kost nu eenmaal tijd en moeite om goed om te kunnen gaan met vrouwen. Bij de een misschien wat minder lang dan bij de ander maar wanneer je niks geeft, krijg je ook niks terug. Je zult dus aan jezelf moeten werken wil je van de single status afkomen. Bijvoorbeeld door je beter te kleden, je lichaam goed te verzorgen door te gaan sporten en te werken aan je persoonlijkheid.

Vraag een dame uit met zelfvertrouwen. Geef het daten niet op wanneer je een keer wordt afgewezen omdat iemand niet is geïnteresseerd. Ja daten kost redelijk wat moeite, maar je moet er iets voor over hebben. Wanneer je alles zijn gangetje laat gaan kan het zomaar zijn dat jij en je vrienden eindigen in een mancave en de enige vrouw in jullie leven die van de tv is.

Je uit je gevoelens niet

De angst om afgewezen te worden is een reden waarom sommige mannen hun intenties niet duidelijk maken. Hierdoor zijn ze bang om interesse te tonen en loopt het wederom uit op niets. Wanneer je een dame uitvraagt kan het zomaar zijn dat ze je afwijst. Maar een afwijzing is vele malen beter dan je jaren lang voor te doen als haar bff met de hoop dat er iets gaat gebeuren. Wat dus duidelijk niet gaat gebeuren omdat je niet vertelt wat je gevoelens zijn.

Bovendien is een gedurfde move maken een stuk aantrekkelijker dan al die jaren vol met subtiele hints en toespelingen om uit eindelijk de gevreesde zin te horen ‘Ik zie je alleen als een vriend‘. Kortom al het goede in het leven vergt toch echt enige inspanning en risico’s, maar zo kom je nog eens ergens.

Reden single zijn datingexperts MAN MAN

Je doet er niks mee

Sommige mannen gaan regelmatig uit en ontmoeten daar een dame. Een leuk gesprek ontstaat maar wanneer het einde nadert, gebeurt er niks. Uiteindelijk sluit je af met een vriendelijke lach, maar van een telefoonnummer of misschien een volgende date is geen sprake. Wederom een gevalletje van ‘ik wil wel maar doe het niet’. Wanneer je telkens in dit soort situaties eindigt zul je toch eens moeten gaan nadenken hierover. Wees de volgende keer een man en durf bijvoorbeeld haar nummer te vragen. Wie weet ben jij binnen de kortste keren een paar dates rijker.

Soms is het zelfs zo dat de dame in kwestie je al de hele tijd subtiele hints probeert te geven dat ze is geïnteresseerd in je. Om vervolgens teleurgesteld weg te gaan omdat jij dit of niet door hebt of je weet niet zeker of ze hetzelfde wilt als jij. Mede hierdoor eindigen leuke interacties dus in precies niks, wat misschien wel heel anders had kunnen lopen. Conclusie; wees niet afwachtend en vraag haar gewoon mee uit. Een nee heb je, en een ja kun je krijgen.

Heb je dan toch eindelijk het meisje van je dromen gevonden? Met deze tips slaag jij erin om haar mee uit te vragen.