De woonplaats van André Hazes is inmiddels een van de meest besproken onderwerpen in Nederland. Het houdt de gemoederen bezig zullen we zo maar zeggen. De speculaties gaan alle kanten op, maar wij kwamen erachter.

Verschillende woningen waar Dre zou kunnen wonen

Hazes wordt regelmatig gespot bij het huis van Monique, maar de geruchten vertellen ons dat hij hier zeker niet woont. Verder had hij samen met ex Sarah van Soelen een appartement, maar ook hier woont hij niet. Hij heeft namelijk zijn deel van deze woning verkocht. Ook heeft hij een appartement in Vinkeveen op zijn naam staan. Dit appartement wordt op dit moment verhuurd, dus ook hier woont hij niet.

Waar woont André Hazes momenteel?

Maar waar woont hij dan wel? Heel simpel. De beste man is gewoon opnieuw ingetrokken bij zijn moeder Rachel Hazes in Mijdrecht. Wat blijkt? Hij heeft hier helemaal niets te klagen. Uiteraard omdat we door moeders over het algemeen net wat meer in de watten worden gelegd, maar toch ook om een andere reden. Het huis van Rachel Hazes is er namelijk eentje waar we waarschijnlijk allemaal jaloers op zijn.

Om te beginnen heeft dit huis exact wat André nodig heeft op dit moment: privacy! De woning is tegen een dijk gebouwd, waardoor er aan de voorzijde maar een verdieping zichtbaar is en aan de achterzijde ook maar weinig te zien valt. Gezien de omstandigheden is dat exact wat Dre nodig heeft. Verder is dit huis ook van andere, nogal luxe, faciliteiten voorzien. Zo heeft het huis een eigen parkeergarage, een binnenzwembad en een sauna. We hoeven dus absoluut geen medelijden te hebben met André Hazes.

Hier woont Dre Hazes
Bekende buren

 

Dre mag dus niet klagen over zijn tijdelijke woning, want hij heeft het prima voor elkaar. Tel daarbij op dat hij in een prima wagen rijdt. Bekijk ook in welke beestachtige auto Dre Hazes over de wegen scheurt.