De auto van André Hazes

André Hazes kreeg voor zijn verjaardag vorig jaar geen nieuwe schoenen of een fitnesshorloge. Nee. Hij kreeg de BMW X6 M50i. Deze auto kost ongeveer €150.000 euro. Een bedrag dat de gemiddelde burger niet zomaar op zijn rekening heeft staan. Maar niet alleen het enorme prijskaartje is spectaculair. Ook door het formaat van deze unit moeilijk mis te lopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Hoewel deze auto er ontzettend bruut uitziet, kan het zijn dat je dit model niet heel lang in het straatbeeld gaat aantreffen. De auto is namelijk ouderwets onzuinig. Het geluid kan dan wel lekker klinken, maar met een F label kunnen we niet zeggen dat deze bak milieuvriendelijk is. Het wordt dan ook lastig om deze auto in het centrum te parkeren.

BMW X6 M50i

Toch neemt het feit dat de BMW X6 M50i onzuinig is niet weg dat hij er gewoon ontzettend beestachtig uitziet. De auto bevat een 530 PK sterke 4,4L V8 turbo-motor en voor de rest zit de auto van André Hazes vol met luxe. De auto accelereert lekker en je zit in 4,3 seconden op de 100 kilometer per uur. De uiteindelijke topsnelheid van deze wagen is 250 kilometer per uur.

BMW X6 M50i