Yasmin Karssing a.k.a. Yazzie Rose

Yasmin Karssing, wat kan ze niet? Je zou haar misschien kunnen kennen van onder meer het nummer “Dronken van Liefde” onder haar artiestennaam Yazzie. Ze is ook actief als actrice en is te zien in onder andere Casanova’s, Meskina, F*ck de Liefde en Renesse.

Yasmin heeft in 2019 ook meegedaan met Temptation Island VIPS, met haar toenmalige vriend, Thomas Cox. Dit koppel is uit elkaar gegaan als vervolg van het programma. Fans kwamen met geruchten dat het stel al uit elkaar was gegaan voordat het programma begonnen was. Beide ontkenden ze dit.

Ze geniet van haar welverdiende vakantie

Genoeg over de oude relatie van Yasmin. Laten we het hebben over nu hebben. Yasmin is momenteel op vakantie op het Griekse eiland Zakynthos. Het mooie weer daar zorgt ervoor dat de kleren uit gaan bij Yasmin! Zij is er zelf niet vies van om dit te delen met haar 169 duizend volgers op Instagram. In het verleden heeft zij dit vaker gedaan dus we zijn niet onbekend met hoe beeldschoon Yasmin is.

Neem hier een kijkje op het profiel van Yasmin voor de foto.

Ontevreden over reacties op Instagram

Yasmin Karssing is niet altijd blij met de mensen die haar volgen op Instagram. In het verleden heeft ze duidelijk gemaakt dat mensen moeten uitkijken met wat ze op het internet zeggen over andere mensen. Er was namelijk een situatie waar haar fans bezorgd werden want ze vonden haar er als een “zombie” uitzien. Yasmin vertelde dat het niet erg was om bezorgd te zijn omdat zij namelijk anorexia heeft gehad. Maar ongevoelige reacties kunnen een mens echt opbreken en het is goed dat ze juist voor die mensen – en haarzelf –  is opgekomen. Chapeau!