André Hazes en Sarah van Soelen wonen nu officieel samen

Samen met zijn schoonvader heeft André Hazes een bedrag van maar liefst 815 duizend euro op tafel weten te leggen voor dit luxe appartement in het Zuid-Hollandse Rotterdam. Voor een dergelijk bedrag mag je wel een meer dan prima huisje verwachten We kunnen je één ding alvast vertellen: dat is het zeker weten.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 146 vierkante meter en biedt genoeg ruimte voor een eventuele gezinsuitbreiding van André en zijn vriendin, Sarah van Soelen. Het driekamerappartement beschikt over twee slaapkamers, met ieder een eigen badkamer. Dus ook visite kan zonder enige moeite een nachtje overnachten bij het koppel in Rotterdam. Door de hoge glazen pui in de woonkamer kunnen de twee vanuit huis genieten van een rustgevend uitzicht over het water. Ideaal.

De open keuken beschikt over een kookeiland en alle luxe inbouwapparaten waar je maar over kan dromen. Wel zo handig voor André, aangezien voeding een belangrijk onderdeel is van zijn fitte levensstijl. Zonder rekening te houden met zijn voeding, zou de Nederlandse zanger nooit zijn enorme fitness transformatie hebben kunnen voltooien.

Tot slot kunnen de twee nog extra genieten van het rustgevende uitzicht op hun grote zonneterras. Met een aantal chille loungebanken zullen de twee zich hier ongetwijfeld thuis voelen wanneer ze van het zonnetje genieten met een wijntje in de hand. Klinkt niet slecht toch?

Zie hieronder een aantal foto’s van de woning:

huis andre hazes sarah van soelen rotterdam huis andre hazes sarah van soelen rotterdam