Sylvie Meis is heel fit voor haar leeftijd

Sylvie Meis mag dan wel al de 43 jaar hebben aangetikt, maar dat betekent niet dat zij zichzelf eraan overgeeft. Integendeel. Sylvie is zonder enige twijfel de fitste vrouw van haar leeftijd.  Naar eigen zeggen sport Sylvie vijf keer per week. Met veel vaste oefeningen als onderdeel van haar trainingsroutine én ook nog eens cardio daarnaast werkt ze hard aan haar lichaam. Zeer knap, als je beseft dat ze ook nog een drukke carrière heeft én moeder is. We kunnen alleen maar zeggen: hard werken loont. Daar is Sylvie het bewijs van.

Haar looks én haar gevoel voor ondernemerschap hebben Sylvie een glansrijke carrière opgeleverd. Ze is veel meer dan de ex-vrouw van voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Ze is presentatrice, actrice en model. Het afgelopen jaar heeft Sylvie Meis zelfs in samenwerking met de Aldi haar eigen lingeriecollectie op de markt gebracht. Het zal je ook niet verbazen dat zij zelf het model was voor de shoots. En terecht.

Op Instagram steelt ze de show in bikini

Met zo’n afgetraind figuur kan Sylvie het dan ook niet laten om zo nu en dan een foto in bikini te plaatsen. Vol zelfvertrouwen straalt ze in Ibiza en dat mag gezien worden.