De luxe villa van Rachel Hazes

André Hazes leeft al jaren niet meer, maar zijn muzikale erfenis nog wel. Dat komt mede door zijn weduwe Rachel Hazes, die zijn muzikale erfenis beheert en betrokken is bij talloze producties zoals musicals, films en reality-soaps. Door de jaren heen heeft ze als ‘vrouw van’ en ‘moeder van’ ook zelf bekendheid opgebouwd. Het is dus ook niet verwonderlijk dat ze een prachtige villa voor zichzelf heeft kunnen kopen. De villa van Rachel Hazes bevindt zich in Mijdrecht en beslaat in totaal 208 m².

Door de jaren heen is Rachel betrokken geweest bij de nodige confrontaties met haar (schoon)kinderen. Kan de familie letterlijk weer door één deur, dan is de deur van de villa van Rachel Hazes daar meer dan geschikt voor. Het huis bestaat namelijk uit zes kamers, waarvan er vier slaapkamers zijn. Meer dan genoeg ruimte voor een familiereünie dus. Buiten beschikt ze over een grote tuin van 108 m², maar het zijn vooral de extra’s binnen in het huis die de villa van Rachel Hazes zo uniek maken.

villa van Rachel Hazes

Het is een droom die we velen hebben, maar Rachel beschikt er echt over: een binnenzwembad. Zo hoeft ze voor de nodige baantjes niet haar woning uit. Relaxen kan ze niet alleen in haar villa, maar ook in de ingebouwde sauna. Die villa heeft overigens nog een unieke eigenschap. Het is namelijk een dijkwoning, waardoor er extra veel privacy is voor de bewoonster.

binnenzwembad

sauna

De vraagprijs van de villa in Mijdrecht

In totaal was de vraagprijs van de villa van Rachel Hazes €535.000. Ze betaalde er €5.000 extra voor en kocht de villa dus uiteindelijk voor €540.000. Daarmee heeft ze, afgaande op de foto’s, een prachtig onderkomen gekocht. Het kopen van mooie woningen zit zichtbaar in de familie. Eerder schreven we namelijk ook al over het luxe appartement van André Jr. en Sarah in Rotterdam.