André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen

André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen waren op zoek naar een nieuw liefdesnestje en lieten volgens Bekendeburen hun oog vallen op een bijzonder luxe appartement in Rotterdam. Het prachtige en duurzaam gebouwde complex ligt aan het water is met de open en ruime entree een echte eyecatcher. Naast de fantastische ligging met uitzicht over het water, beschikt het appartement over een ruim dakterras. Op het terras heb je tot in de late uurtjes zon en kun je naar mate het later word genieten van de ondergaande zon, onder het genot van een goed glas wijn.

André Hazes koopt een nieuwe luxe woning in Rotterdam

De indeling en prijs van het luxe appartement

Bij binnenkomst op de eerste verdieping van de woning, wordt je meteen voorgesteld aan de ruime entree. Het appartement dat van 146 vierkante meter aan woonoppervlakte is voorzien is tot in de details afgewerkt in luxe en compleet gemoderniseerd. Van koude voetjes zullen Dré en zijn Sarah geen last hebben, want de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

André Hazes koopt een nieuwe luxe woning in Rotterdam
Afbeelding van Funda

Het luxe appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een ruime inloop garderobe. Beide slaapkamers beschikken over een eigen badkamer, waarvan één voorzien is van een ligbad. Dré en Sarah kunnen zich samen gaan uitsloven in de luxe keuken, die is voorzien van inbouwapparatuur en een kookeiland.

André Hazes koopt een nieuwe luxe woning in Rotterdam
Afbeelding van Funda

Willen André Hazes en zijn vriendin een hapje eten in hun favoriete restaurant of shoppen in hun favoriete winkelstraat, dan moet dit absoluut geen probleem zijn. Het complex is centraal gelegen nabij winkels, restaurants en diverse stortgelegenheden. Wil André zijn bolide kwijt, dan kan dit in de privé garage onder het complex, waar hij beschikt over twee parkeerplaatsen. André Hazes en zijn Sarah van Soelen hebben voor een bedrag van €815.000 het luxe appartement op de kop getikt. Of hij er een hypotheek op heeft geplaatst is niet bekend.