Probeert ze me te versieren?

Tegenwoordig is het ook normaal als een vrouw een man probeert te versieren. Vrouwen zijn daarentegen wel wat lastiger te peilen. Weet je niet wanneer een vrouw jou aan het versieren is? Hier staan zes acties waaraan je kan merken dat die ene dame je wel echt leuk vindt.

 

1. Ze vraagt of je een vriendin hebt

Als een vrouw vraagt of je een vriendin hebt, kan het zijn dat ze interesse in je heeft. Door te vragen of jij een romantische band hebt met iemand, laat zij zien dat ze geïnteresseerd is in jouw situatie. Let wel op: het kan ook een onschuldige “kennismaking”-vraag zijn.

 

2. Ze koopt een drankje voor je

Een dame die het initiatief neemt en je een ​​drankje bezorgt, maakt indruk op de overgrote meerderheid van de mannen. Dit laat niet alleen zien dat ze zorgzaam kan zijn, maar ook dat ze onafhankelijk is en voor zichzelf kan zorgen. En dat vinden de meeste mannen héél aantrekkelijk.

hoe moet je flirten

3. Ze gebruikt veel humor

Humor heeft natuurlijk niet altijd te maken met versieren, maar het is wel een teken dat jullie het leuk samen hebben. Samen lachen om de meest onnozele dingen, lachen om wat er aan de overkant van de bar gebeurt of omdat iemand een grapje maakt; het werkt.

 

4. Ze geeft je veel complimentjes

Complimentjes krijgen is altijd fijn. Dat is ook een teken dat de ander je leuk vindt. Of ze je wil versieren ligt een beetje aan de situatie, maar je weet in ieder geval dat het goed zit als ze je goede complimenten geeft.

 

5. Ze blijft glimlachen en kijkt je aan

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar veel mensen vergeten te glimlachen naar de persoon met wie ze praten. Als zij blij is jou te zien, dan zorgt dat ervoor dat je lichaamstaal je geluk weerspiegelt. Doordat zij gaat glimlachen lijk ze meer benaderbaar. Ook is oogcontact een manier van flirten.

signalen flirten zoenen

6. Ze spreekt je aan naar aanleiding van haar vrienden

Het is meestal een goed idee om wat back-up te hebben, dus hoogstwaarschijnlijk heeft ze hulp aan haar vrienden gevraagd. Als ze je aanspreekt met de zin ‘Mijn vrienden en ik waren net aan het discussiëren over wat het meest cheesy liefdesliedje uit de jaren 80 is’, dan is dat een geweldige methode om een ​​discussie op gang te brengen en zoekt ze simpelweg contact met je.

 

Heb je liever dat jij de touwtjes in handen hebt? Zorg er dan voor dat je wel goed voorbereid bent. Lees dan hoe je een vrouw moet aanspreken.