Mooie vrouwen met rood haar

Toe aan een brede glimlach op je gezicht? Daar zorgen deze dames stuk voor stuk gegarandeerd voor. Deze roodharige vrouwen brengen het lentezonnetje in huis en laten de zomerse temperaturen al in het voorjaar stijgen. Hoewel deze 10 dames je hoogstwaarschijnlijk niet onbekend voorkomen, stellen we ze je graag nog even aan je voor. Hoe we je eerder kennis lieten maken met de mooiste vrouwen met krullen, is het nu de beurt aan onze schoonheden met rood haar.

 

1. Sarah Rafferty

We bijten het spits af met de Sarah Rafferty. Hoewel deze prachtige roodharige actrice bijna haar vijftigste levensjaren aantikt, loopt ze er nog fantastisch bij. De Amerikaanse Rafferty heeft al heel wat mooie titels op haar naam staan en verscheen onder andere in de razend populaire series Suits, Second Time around en Grey’s Anatomy. Met ruim 2 miljoen volgers op Instagram deelt de ambitieuze Suits-actrice de hoogtepunten in haar leven, geluksmomenten met haar gezin en haar passies met de liefhebber.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Rafferty (@iamsarahgrafferty)

2. Emma Stone

Emma Stone laat menig mannen hart sneller kloppen. De roodharige actrice zag op jonge leeftijd een glansrijke carrière in de Hollywood-scene al zitten. Hoe ze rollen in onder andere de films Cruella, Spiderman en Zombieland wist te bemachtigen, bleef haar talent niet onopgemerkt. Het talent van Stone werd beloond met een Oscar en een Golden Globe, die ze in 2017 wist binnen te slepen met haar hoofdrol in de film La La Land. De getalenteerde en ambitieuze Emma Stone verdient met al haar pluspunten zonder enige twijfel een absolute plek op het lijstje van de mooiste roodharige dames ter wereld.

3. Julianne Moore

Met maar liefst twee miljoen volgers op Instagram lijkt de wereld geen genoeg te krijgen van de prachtige Julianne Moore. Hoewel de roodharige schoonheid haar zestigste levensjaar al heeft aangetikt, loopt ze er vandaag de dag not stralend bij. Moore wist voor zowel Boogie Nights als The Hours genomineerd te worden voor een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol. In 2015 wist ze de prijs voor de beste actrice voor de rol in de film Still Alice mee naar huis te nemen. De actrice heeft op haar leeftijd nog verrassend veel verstand van social media en trotseert een Instagram-account van ruim 2 miljoen volgers. Met haar prachtige lokken behoort Julianne Moore zonder enige twijfel op het lijstje van de 10 mooie vrouwen met rood haar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julianne Moore (@juliannemoore)

4. Kate Walsh

Kate Walsh, die opgroeide in Californië, is naast haar uitblinkende talenten een absolute lust voor het oog. De Amerikaanse die haar bekendheid voornamelijk te danken heeft aan haar rol als Dr. Addison Montgomery Shepherd in de televisieserie Grey’s Anatomy, heeft heel wat mooie titels op haar naam staan. Walsh werd beloond met onder andere Satellite Award voor beste cast, een TV land Award en een Screen Actors Guild Award. Met ruim 3,7 miljoen volgers op Instagram blaast ze haar volgers weg met haar stralende glimlach en looks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kate Walsh (@katewalsh)

5. Katja Schuurman

Katja Schuurman spant de ultieme kroon als het gaat over de mooiste Nederlandse vrouwen met een krullen bos. Katja maakt van het leven een feestje en deelt dit het liefst met de buitenwereld. De bloedmooie actrice, zangeres en presentatrice is al jaren niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken en verdient een absolute plek op het lijstje van de knapste vrouwen met rood haar. Met haar ruim 413 duizend volgers op Instagram bezorgt ze menig man ademnood. De altijd vrolijke Katja tovert een brede glimlach op ons gezicht en maakt een lange werkdag net iets verdraagzamer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

6. Julia Roberts

Oh Pretty Women. Julia Roberts wist het op jonge leeftijd al ver te schoppen in de showbizz- en entertainmentwereld. Hoe we haar in films als Notting Hill, Wonder en Pretty Woman voorbij hebben zien komen, heeft de bloedmooie Amerikaanse actrice een Academy Award weten binnen te slepen met haar hoofdrol in Erin Brockovich. Met eerdere nominaties voor Steel Magnolias en Pretty Woman behoort Julia Roberts tot de absolute top in de Hollywood-scene. Met ruim 9,2 miljoen volgers op Instagram, tovert ze een brede glimlach op het gezicht van menig fan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberts)

7. Jessica Chastain

Jessica Chastain behoort met haar prachtige uitstraling, zonder enige twijfel op het lijstje van de 10 knapste vrouwen met rood haar. De Amerikaanse actrice werd voor zowel haar bijrol in The Help, als voor haar hoofdrol in Zero Dark Thirty, genomineerd voor een Oscar. Chastain won meer dan zestig prijzen, waaronder een Golden Globe en de prijs voor beste actrice van filmfestival Fantasporto. Met heel wat mooie trofeeën op haar kast en ruim 3,5 miljoen volgers op Instagram, lijkt de actrice een glansrijke carrière in haar branche weten te voltooien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessica Chastain (@jessicachastain)

8. Amy Adams

Amy Adams, geboren in het zonnige Italië, bezorgt niet alleen ons de warme temperaturen. Adams werd in 2006 genomineerd voor een Oscar voor haar bijrol in Junebug, in 2009 voor die in Doubt, in 2011 voor die in The Fighter, in 2013 voor die in The Master en ik 2014 voor haar hoofdrol in American Hustle. Hoe de actrice over het totaalpakket wat betreft een ambitieuze vrouw lijkt te beschikken, is ze ook nog eens bloedmooi. Hoewel ze niet heel erg actief is, verblijdt ze haar ruim 603 duizend volgers op Instagram met de amuserende beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Adams (@amyadams)

9. Madelaine Petsch

Deze Amerikaanse actrice lijkt die nu al garant te staan voor een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainmentwereld. Hoe ze in onder andere de films The Hive, Instant Mom, The Curse of Sleeping Beauty en Polaroid een rol wist te bemachtigen, heeft ze haar bekendheid voornamelijk te danken aan haar personage als Cheryl Blossom in Riverdale. Met ruim 24 volgers op Instagram laat ze menig mannen hart op hol slaan en is ze een ultieme lust voor het oog. Genoeg redenen om de actrice Madelaine Petsch te trotseren met een plek op de lijst van mooiste vrouwen met rood.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Madelaine Petsch (@madelame)

10. Lindsay Lohan

Vroeg je jezelf al af waar de  Mean Girls actrice bleef op het lijstje? Hier is ze dan eindelijk. Als kers op de taart, mogen we Lindsay Lohan natuurlijk niet vergeten. Hoe ze op jonge leeftijd al aan de weg timmerde voor een glansrijke carrière in de showbizzwereld en debuteerde in de Disneyfilm The Parent Trap, bleef het hier niet bij. Ze verscheen op 3-jarige leeftijd al in meer dan 60 reclamespotjes en brak ze door met haar rol als Cady Heron in Mean Girls. Hoe Lohan een enige tijd een stap terugzette vanwege haar middelen verslaving, lijkt ze weer helemaal terug te zijn. De mooie Lindsay Lohan straalt en verdient daarom een plekje op de lijst van mooiste vrouwen met rode haren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan)