Van kinderster naar ontspoorde puber

Dat de knappe actrice, die je onder andere zou kunnen kennen uit Mean Girls, al op een jonge leeftijd hard aan de weg timmerde om een carrière als actrice te bereiken, dat kunnen we met zekerheid zeggen. Lindsay Lohan verscheen op driejarige leeftijd al in meer dan 60 verschillende reclamespotjes en was regelmatig te zien in soaps als Guilding Light en As the World Turns.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

De kleinere acteerklussen groeiden al snel uit naar grote rollen in onder andere de Disneyfilms Freaky Friday en Confessions of a Teenage Drama Queen, waar ze haar uiteindelijke doorbraak als één van de grootste tienersterren aan te danken heeft. Naarmate ze de wereld had overtuigd van haar talent, sloeg de publiciteit in haar puberjaren het roer compleet om. Drank, drugs en foute vrienden deden haar de afgrond in storten.

‘Ik worstelde met een verslavingsprobleem’

Na jaren in een Disney droom te hebben geleefd, veranderde het leven van Lindsay geleidelijk in een ware hel. De actrice werd meermaals betrapt op dronken rijden, zat verschillende keren in de cel voor drugsbezit en diefstal en verbrasde haar geld. Ze werkte zichzelf steeds dieper in de schulden met als gevolg dat ze haar miljoenenvilla moest verkopen.

De Disneyster vertelde eerder in een openhartig interview dat ze zelfs in de periode van 2007 meerdere bezoekjes bracht aan de afkickkliniek en publiekelijk worstelde met verslavingsproblemen. Om onder een gevangenisstraf uit die komen, ging ze akkoord met de deal drie maanden in een afkickkliniek door te brengen.

Zo ziet Lindsay Lohan er vandaag de dag uit

Dat de actrice heel wat op haar kerfstok heeft weten te brengen gedurende haar carrière, daar hoeven we niet lang over te discussiëren. Na te zijn afgekickt en zichzelf door een zware periode te hebben moeten bikkelen heeft ze een resultaat neergezet waar wij alleen maar voor in onze handjes kunnen klappen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lohan heeft zichzelf van ontspoorde puber weten te ontwikkelen tot een volwassen vrouw die met een volle rugzak haar leven heeft weten op te pakken. Dat de Disney actrice weer straalt, wordt opgemerkt door haar 8,7 miljoen volgers op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)