Bella Thorne

De 25-jarige Bella Thorne is één van de vier kinderen in een gezin waarvan allen ontzettend beroemd werden als acteur en/of model. Bella Thorne had al op enorm jonge leeftijd geluk, want al vanaf 2010 kreeg ze een rol in een tv-serie die over de hele wereld uitgezonden zou worden: Shake It Up.

Maar dat was niet haar eerste rol in een serie of film. Al in 2003 was ze figurant voor een comedyfilm. Toen nog langs de zijlijn als klein meisje, maar inmiddels behoort ze tot de knapste actrices ter wereld. En acteren doet ze nog steeds.

Bella Thorne

Bella Thorne won belangrijke prijzen

Bella Thorne won onder andere een Young Artist’s Award voor haar rol in My Own Worst Enemy. Dat was zelfs nog vóór haar rol in Shake It Up. Nadat ze deze prijs won én een hoofdrol kreeg in de Disney-serie, begon het balletje al helemaal te rollen. Ze speelde in meer dan 20 films, maar dat was niet haar corebusiness. Bella was namelijk vanaf moment 1 al heel erg gewild in de wereld van reclames. Ieder bedrijf dat een commercial op hoog niveau wilde, huurde Thorne in.

En voor die commercials kon ze écht de hoofdprijs vragen, want dat ze kon acteren had ze al dubbel en dwars bewezen in de serie die haar de fame had bezorgd. Het begon pas écht goed te lopen, toen ze voor een commercial van KFC werd gevraagd. De fastfoodketen gaf haar de hoofdrol in de commercial en ook daar bewees ze weer dat ze overal geschikt voor is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne)

Ze is een topmodel, ook op Instagram

Barbie, JLO by Jennifer Lopez, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Guess? en velen andere merekn volgden KFC en huurde de actrice in om mee te spelen in commercials. Inmiddels heeft Bella Thorne al een flinke pot geld verdiend. Maar dat is ook niet helemaal onterecht: naast dat ze ontzettend goed kan acteren, is ze ook nog eens good looking. Als model poseert ze niet alleen voor grote merken, maar ook voor haar volgers op Instagram. Met ruim 25 miljoen volgers is ze één van de populairdere actrices ter wereld. En daar haar vrij spannende foto’s snappen wij dat maar al te goed.

We hebben daarom nog even wat uitdagende foto’s van de actrice voor je verzameld:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELLA (@bellathorne)