Omgebouwde schoolbus is nu een luxe camper

Happy Homebodies, zo heten ze op Facebook. Het koppel is een lange tijd bezig geweest met het ombouwen van een schoolbus tot een prachtige camper. En dat is ze absoluut gelukt. Want niet alleen straalt hij vanaf de buitenkant écht door de felle witte kleur die ze als exterieur hebben gekozen, ook de binnenkant hebben ze echt goed aangepakt.

Het zou ons niks verbazen als één van de twee (of allebei) interieurdesigner is. Want alles aan deze bus is tijdloos en het koppel gaat gegarandeerd nog heel veel jaren plezier hebben van hun voltooide project.

transformatie schoolbus naar camper

Een prachtig DIY-project

Het is letterlijk een rijdend huis, want alles wat je normaal nodig zou hebben in een huis zit ook in deze camper. Niet alleen de zaken met prioriteit, zoals een douche, een keuken met koelkast, een wastafel en bank. Maar in deze bus zitten ook allerlei leuke en toffe extra’s, waardoor het leven in de bus een stuk comfortabeler wordt. Zo hebben ze in de bus een échte houtkachel geplaatst, is er een split-airco aan het plafond geplaatst voor de warme zomerdagen en is er een extra groot bed te vinden.

Dat alles is afgewerkt met houten details. Wil één van de twee even wat privacy? Dan zitten er een aantal stevige deuren in de bus, waardoor je ook even lekker alleen kan zijn. Maar of je alleen wilt zijn in zo’n bus met enorm leuk gezelschap… Nee, ze zitten daar inderdaad niet met z’n tweeën.

camper met honden

keuken in de camper

De camper is ook voorzien van viervoeters

Niet één, niet twee, maar drie honden zijn in de camper te vinden. Daardoor zullen we zich nooit alleen voelen in zo’n prachtige woning. En zo te zien hebben de honden het prima naar hun zin. Maar dat is natuurlijk niet gek, want ze zullen vaak genoeg kunnen wandelen op de meest bijzondere plekken ter wereld wanneer de eigenaren een vette roadtrip aan het maken zijn.

Bekijk hier nog wat prachtige foto’s van de waanzinnige camper:

camper bestuurder met honden

toilet in de bus bed de houtkachel