Wie is Milica Tasic?

Milica Tasic, geboren op 24 december 1999 in Beograd, is een Servische volleybalspeler die uitblinkt als Outside Hitter. Ze vertegenwoordigt zowel de Turkse volleybalclub Merinos SK als het Servische nationale team. Haar talent voor volleybal werd al vroeg ontdekt tijdens haar studie aan de sportschool in haar stad. In 2015 was ze een belangrijk onderdeel van het nationale jeugdteam en behaalde ze zilver op de Europese Kampioenschappen, evenals op het European Youth Olympic Festival. Als we de Europese Handbal Federatie mogen geloven is ze 1,87 lang en weegt ze 78 kilo. Haar positie is hoekspeler en, heel belangrijk, rechts is haar dominante hand!

Op haar insta staat ook dat ze alumni is aan de University of Las Vegas. We hebben dus te maken met een echte wereldburger. Als het een beetje meezit zien we haar ook snel in ons eigen koude kikkerlandje verschijnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Milica Tasic (@milicatasic12)

Naast haar geweldige volleybalvaardigheden is Milica Tasic ook populair op sociale media. Ze heeft meer dan 350.000 volgers op Instagram en krijgt veel likes, wat wij maar dondersgoed snappen. Mensen vinden haar leuk niet alleen vanwege haar sportprestaties, maar ook omdat ze mooie foto’s deelt van zichzelf en haar dagelijks leven. Ze laat aan haar volgers zien hoe het met haar liefde voor volleybal staat, maar ook laat ze haar relatie zien met Luca Vildoz, een van oorsprong Argentijnse basketbalspeler die momenteel voor Griekenland speelt. Sportief en internationaal koppel dus, en helaas heren: geen vrijgezel meer.  Ze is zowel een bekende sportster als een persoon die veel mensen bewonderen. Geniet hieronder van nog wat meer kiekjes van de 24-jarige Servische spetter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Milica Tasic (@milicatasic12)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Milica Tasic (@milicatasic12)