Beachgirl Carmen Electra

Carmen Electra maakte ooit naam als beachgirl in de legendarische Baywatch. Uiteraard was ze niet de enige dame met perfecte rondingen in die serie, ze volgde namelijk die andere beach babe, Pamela Anderson op.

Overigens heeft ze nooit echt over aandacht hoeven te klagen, ze werd namelijk ontdekt als actrice dankzij een gewaagde fotoshoot voor Playboy magazine.

Baywatch was haar doorbraak

Carmen Electra mag dan misschien niet zijn overladen met tal van awards voor haar filmprestaties, een echt onverdienstelijke actrice was ze zeker niet. Na haar vliegende start in Baywatch speelde ze in onder andere Starsky & Hutch, Date Movie en Scary Movie om er maar een paar op te noemen. Zo’n vijf verschijningen in de Playboy later en twee echtscheidingen verder doet ze het nu rustig aan.

Hoe gaat het nu met Carmen Electra?

Het is momenteel dus wat stil rond de 52-jarige Carmen Electra. Dat wil niet zeggen dat ze volledig uit de spotlights is verdwenen. Ze is eerder gevraagd om het gezicht te worden van cosmeticamerk Max Faxtor. Sinds 2013 heeft ze zich verbonden aan diverse collecties van het Belgische juwelenmerk MY iMenso. Stilzitten er niet echt bij voor Tara Leigh Patrick, zoals ze in het echt heet. Regelmatig verwent ze haar 1,9 miljoen volgers op Instagram en die vorm van eye-candy willen we je zeker niet onthouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carmen Electra (@carmenelectra)