Luxe miljoenenvilla’s staan te koop op Funda

Het kost een beetje, maar dan heb je ook wat. In ons o zo mooie Brabant staan momenteel twee miljoenen villa’s te koop waar je u tegen zegt.

Deze nederige stulpjes van vijf miljoen zijn te vinden in het mooie Brabantse, groene dorpje Oisterwijk. Nu zal je vast denken: Oisterwijk? waar ligt dat? Ver van de bewoonde wereld? Zeker niet. Wil je even ontsnappen aan de rust en onder de mensen komen, dan is Tilburg om de hoek en met 20 minuten te bereizen.

Ook naast deze twee prachtige villa’s staat Oisterwijk bekend veel moois aan te bieden voor de kopers met de diepe zakken. Op dit moment is het dorp rijk van meer dan 22 huizen met een prijskaartje boven de miljoen.

Zin om een hapje te gaan eten of een drankje te doen op het terras in de buurt? Dan kan dat ook. Dit dorp biedt genoeg leuke kwalitatieve restaurants en gezellige terrassen aan. En dan vraag je jezelf natuurlijk af wat deze villa’s allemaal wel niet te bieden hebben. Mannen, bereid je voor want hier valt je mond van open.

Villa aan de Heisteeg 26

Deze Brabantse villa is gelegen op een absolute toplocatie aan de Heisteeg nummer 26. Het beschikt over een oppervlakte van meer dan 1500 vierkante meter met een prachtige tuin van ruim 4000 vierkante meter.

voorzijde villa Oisterwijk

Maar we zijn nog niet klaar. Altijd gedroomd van een gigantische villa inclusief een wellness vleugel met sauna en een prachtig binnenzwembad, een sportzaal, een uitgebreide wijnkelder en een privé bioscoop waar je met al je vrienden kunt gaan zitten? Dan ben je hier in Oisterwijk aan het juiste adres. Deze villa heeft het allemaal.

Neem een kijkje hieronder:

Wellness luxe villa funda

Wellness luxe villa funda

Bioscoopzaal luxe villa funda

Wijnkelder luxe villa funda

Villa aan de Heisteeg 26B

Ook deze villa biedt Oisterwijk aan voor maar liefs vijf miljoen euro. Dit prachtige landhuis beschikt over een woonoppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter met een tuin in een rustgevende en bosrijke omgeving.

Luxe villa Noiswijk

In deze villa zijn de luxueuze extraatjes niet te missen. De woning beschikt over een ruime garage, een sportzaal, tegels van marmer, een ruim binnenzwembad en een grote bar waar je na een drukke week heerlijk kunt gaan bijkomen met een borrel.

Neem een kijkje hieronder:

Luxe villa Noiswijk  Prive bar luxe villa Noiswijk Binnenzwembad luxe villa Noiswijk Luxe villa Noiswijk Luxe villa Noiswijk