De vriendin van Luuk de Jong

Volgens Luuk de Jong had zijn breuk met zijn vorige vriendin Maxime Dassen niks te maken met zijn overstap naar Borussia Mönchengladbach, maar het viel natuurlijk wel op. De Achterhoeker sloot het hoofdstuk Maxime gewoon af wegens privé redenen. Wat de werkelijke reden ook mag zijn, wij zijn Luuk in ieder geval dankbaar voor zijn goede smaak. Vriend en vijand is het er namelijk over eens dat hij met Lizanne wel een erg mooie dame.

Terwijl we van Luuk de Jong al genoeg details kennen, blijft Lizanne een mysterie. Zo weten we wel dat ze elkaar al enige tijd kennen en dat zij uit Eindhoven komt en werkzaam is als fysiotherapeut. Dat laatste is natuurlijk bijzonder handig als Luuk behoefte heeft aan een goede massage. In dat geval is hij zeker in goede handen. Ze kenden elkaar al vanuit het uitgaansleven, maar pas in 2015 sloeg de vonk echt over.

Momenteel heeft de Nederlandse spits in Spaanse dienst in ieder geval zijn handen vol aan het gezinsleven. Eerder dit jaar maakte hij nog de geboorte van zijn eerste zoon wereldkundig. De kleine spruit heet Cody en woont samen met zijn ouders in het Spaanse Sevilla, op een steenworp afstand van het trainingscomplex.

Lizanne van Zutven

Helaas is het Instagram-account van Lizanne privé. Maar gelukkig zijn er andere social media waar er toch een glimp op te vangen valt van de knappe vriendin van Luuk de Jong. Wij selecteerden een aantal foto’s van de Facebook van Lizanne van Zutven. Check it out: