Maak kennis met stewardess en model Mandy Beekwilder

De 25-jarige Mandy Beekwilder komt van oorsprong uit Den Bosch, maar vliegt nu de hele wereld over. Wanneer je met Transavia vliegt is er namelijk de kans dat je Mandy tegenkomt in het vliegtuig. Haar droombaan, zoals ze het zelf noemt.

Mandy is een veelzijdige dame, want naast haar werk als stewardess heeft ze ook al heel wat jaren een blog over mode en reizen. Daarnaast is ze ook nog eens afgestudeerd in International Business. En last but not least: Mandy is ook nog eens regelmatig voor de camera te vinden als model.

Model worden was namelijk nog een droom van Mandy Beekwilder. Aan Reisbizz vertelde ze dat ze door de omstandigheden in 2020 opeens een stuk minder vloog en opeens tijd had om mee te doen aan de Miss World Nederland-verkiezing mee te doen. Helaas won ze de competitie niet, maar Mandy schopte het wel tot de finale. Een prestatie an sich.

Een lust voor het oog op Instagram

Wie niet het geluk heeft stewardess Mandy tegen te komen in het vliegtuig kan haar altijd nog volgen op Instagram. Ze heeft maar liefst 16.700 volgers op de app die kunnen genieten van haar posts. Naast prachtige modellen foto’s showt ze ook haar vakantiekiekjes en af en toe een foto in haar stewardessenuniform. Deze dame wil je dus zeker op je tijdlijn langs zien komen, want ze is een lust voor het oog.

Bekijk hieronder nog een paar foto’s van de Instagram van Mandy Beekwilder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mandy Beekwilder ✈ (@mandyvictoriab)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mandy Beekwilder ✈ (@mandyvictoriab)

Mandy Beekwilder is niet de enige Nederlandse stewardess die succes heeft op Instagram, ook Lauren Loois doet het goed.