Matthew McConaughey heeft opvallende manier van zelfverzorging

Matthew McConaughey wordt door velen gezien als een echte man. Eén blik op de vele filmrollen die hij speelde, bevestigt dat direct. Denk aan rollen in The Wolf of Wall Street, The Dark Tower, Dallas Buyers Club en The Gentlemen. 

Op de premières van die films zagen we hem doorgaans voorbijkomen in de mooiste pakken. In zijn vrije tijd draagt hij vooral wijdvallende kleding en is zijn stijl meer casual. Die combinatie levert hem dan ook een plek op in de top 10 van best geklede acteurs van Hollywood. Je zou verwachten dat het met de rest van de verzorging van Matthew McConaughey óók goed geregeld zou zijn, maar er is in elk geval één aspect waar hij het niet zo nauw mee neemt.

Natuurlijke en mannelijke geur voor de acteur

In een interview heeft de acteur laten weten dat hij al ‘twintig jaar’ geen deodorant heeft gedragen. Ook geen cologne, voegt hij daar aan toe. Als reden geeft hij dat alle vrouwen in zijn leven (inclusief zijn moeder) eigenlijk altijd hebben gezegd dat hij dat niet nodig had. Volgens hem zeiden ze dat zijn ‘natuurlijke geur’ mannelijk rook, én precies zoals hij. Ook actrices die dit citaat van de acteur hadden gehoord en hem tegenkwamen, bevestigden dit.

Matthew McConaughey draagt dus wellicht geen deodorant, maar wij vermoeden dat hij in elk geval wel eens een pufje Dolce & Gabana op doet. Zo niet, dan zou dat behoorlijk ongemakkelijk zijn. Hij is namelijk het gezicht van de parfum(s) van het merk.

Indrukwekkende films van Matthew McConaughey

Of hij nou wel of geen deodorant gebruikt: Matthew McConaughey is en blijft een indrukwekkende acteur. Dat blijkt wel uit zijn lange repertoire van films. Ben je op zoek naar een film waar hij ook nog eens een echte transformatie voor heeft ondergaan? Check dan Dallas Buyers Club.