Katja Schuurman is hoogzwanger

Katja Schuurman is alweer 45 jaar. Dat ze in haar veertiger jaren nog altijd een waanzinnig knappe vrouw is, bewees ze al met deze intieme shoot. Dat was echter jaren geleden en nu ziet de wereld van Katja er heel anders uit. Ze is namelijk hoogzwanger en wordt dus voor de tweede keer moeder.

Dat Katja Schuurman niet bang is om haar lichaam te tonen aan de wereld, dat moge duidelijk zijn. Ook tijdens haar zwangerschap plaatst ze nog altijd veel foto’s op haar Instagram. Afgelopen weekend verscheen er een enorm erotische foto online, eentje waarmee ze het prachtige fenomeen ‘zwangerschap’ viert.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

(De foto is niet geschoten op het moment van zwangerschap, maar is gemaakt door Jasper Suyk in een fotoshoot van FHM)

Bij deze foto vermeldde Katja de tekst: Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt; Ollie en Bollie-zoals mijn dochter ze noemt- transformeren momenteel van rondingen waar seksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam, mee mag voeden #nature #nurture #dankbaar.

Met de bovenstaande tekst verwijst ze duidelijk naar haar borsten, welke door de zwangerschap transformeren naar ‘praktische melkfabrieken’. Kortom: geen platte, sexy foto. Maar een mooie ode aan het veranderende lichaam van de vrouw en de werking van moeder natuur.

Het is dus geen geheim dat Katja Schuurman tot de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar hoort. Op naar de 50.