The Silencing belooft spannende top thriller te worden

Er gaat niets boven een vette thriller. Goede voorbeelden hiervan zijn het ijzingwekkende Wind River. Ook Contratiempo wist ons op het puntje van onze stoel te krijgen. Hou jij van het genre waarin een moordenaar op de hielen wordt gezeten door een verbeten speurneus, dan hebben we goed nieuws. The Silencing belooft namelijk ongelofelijk spannend te worden.

Sterke hoofdrollen voor Game of Thrones-acteur en Peaky Blinders-actrice

De hoofdrollen in The Silencing worden door Nikolaj Coster-Waldau en Annabelle Willis gespeeld. Coster-Waldau kennen we natuurlijk vooral uit Game of Thrones, maar de acteur is ook in andere vette films te zien. Zo speelde hij de hoofdrol in de heftige gevangenisfilm Shot Caller. Zijn tegenspeelster Annabelle Willis wist onze harten te stelen als Grace in Peaky Blinders. Met de hoofdrollen in de film zit het dus goed, maar waar zal de thriller over gaan?

The Silencing

Jager wordt zelf de prooi in deze film

In The Silencing wordt het lijk van een vrouw gevonden. Al gauw wordt duidelijk dat er voor haar dood op haar werd gejaagd door een mysterieuze maar gewiekste jager. Het is de taak aan de lokale sheriff Alice om de moordenaar te vinden en de waarheid te achterhalen achter de dood. Hiervoor schakelt ze de hulp in van de afzijdige jager Rayburn. Hij leidt een teruggetrokken bestaan, nadat jaren geleden zijn dochter werd ontvoerd. Zou het kunnen zijn dat de moordenaar waar ze jacht op maken, destijds verantwoordelijk was voor de vermissing van Rayburns dochter? Daar lijkt het wel op. De klopjacht op de dader wordt al gauw gevaarlijk en bloedstollend spannend.

The Silencing binnenkort te zien

De film zal op 16 juli via DirecTV Cinema worden uitgebracht. Later, op 14 augustus, is The Silencing ook via video on demand te zien. Dan zal duidelijk worden of het Alice en Rayburn zal lukken hun jacht op de jager tot een succesvol einde te brengen.