Meghan Markle als Rachel Zane

Voordat Meghan als hertogin in het huwelijksbootje stapte met haar prins op het witte paard Harry, leek ze een glansrijke carrière in de entertainmentwereld niet uit de weg te gaan. In 2002 maakte ze haar acteerdebuut met een gastrol in de serie General Hospital. Haar talent werd ontdekt en de klussen stroomden binnen. Meghan verscheen in onder andere Century City, The War at Home, Knight Rider, Without a Trace, A Lot Like Love en Castle.

Markle schreef daarnaast artikelen voor haar eigen blog The Tig en veroorloofde zichzelf een goed belegde boterham met haar deelname aan verschillende campagnes. Hoewel ze heel wat titels op haar naam heeft staan, brak ze echt door met haar rol als Rachel Zane in de advocatenserie Suits.

Meghan markle suits

Van 2011 tot 2018 heeft menig Suits fan mogen genieten van de 39-jarige actrice in de serie. Hoewel ze na een aantal seizoenen een punt achter haar deelname in de hitserie zette, zou Markle in 2020 een nieuw aanbod hebben gekregen voor een terugkeer. De echtgenote van Harry zou hier naar verluidt maar liefst vijf miljoen dollar voor krijgen. Dat het verlaten van het koningshuis de twee op financieel vlak zal raken, dat valt nog te bezien.

Dit salaris verdiende Markle per aflevering van Suits

De Amerikaanse Netflix-serie Suits was een ongekend succes in binnen- en buitenland. Hoe de serie in 2011 in première ging met een aflevering van 90 minuten, volgde er elk jaar een nieuw seizoen. De bloedmooie Meghan verscheen met haar gezicht op het beeldscherm en liet menig mannenhart sneller kloppen. Hoe ze miljoenen wist binnen te slepen met haar voorgaande televisieklussen, leken de makers van Suits haar ook niet onder te betalen. Meghan Markle verdiende met haar rol als Rachel Zane een salaris van zo’n $57.500 per aflevering. Dat is nog eens lekker cashen. 

Meghan markle suits

Vraag jij jezelf af waar de twee tortelduifjes na het afstand nemen van het koningshuis zich bevinden? Lees dan ook over de ultra luxe villa van Meghan en Harry in Los Angeles.